דרוש שינוי

דרוש שינוי

אני קורא הרבה בפורום ובתור צופה מהצד אני כואב את המצב של המפלגה שלנו. איך מפלגה שהייתה כל כך אינית התרסקה על הפרצוף. מלגלגים עלינו בציבור, וואני חושב שהגיע הזמן לשים לזה סוף. ברי לכל כי מי שהביא עלינו את הרעה הזו הוא יו"ר המפלגה רון לוינטל. כצעד ראשון בדרך להבראה כדאי מאוד שהוא יסיק מסקנות וילך הביתה. אחרת המפלגה הזו לעולם לא תיכון מחדש.

אשרת

New member
ואת מי אתה מציע , בבקשה?

די פשוט לומר ליו"ר ללכת הביתה, אבל מה האלנטרנטיבה? האם אנחנו כחברי שינוי באמת עשינו מספיק על מנת לעזור לו להרים משהו, או שאנחנו עדין עסוקים פה ושם לתקוע לו מקלות בגלגלים? :|

כבר לא משנה מי יעמוד בראשה

שינוי מתה, וגם אם תשים את המוח של אלברט איינשטיין, או לזמננו אנו של הוקינס, בגופה, זה עדיין לא יקים אותה לתחייה. אתמול יצא לי לפגוש שלושה ידידים טובים שלי שהיו ממש פנאטים לגבי שינוי וניסו כל הזמן לשכנע גם אותי להצביע לה, כולל בבחירות האחרונות, בעוד שאני מנסה לשכנע אותם להצביע למפלגת העבודה. אתמול הם הודו בפעם הראשונה מאז שאני מכיר אותם "שינוי מתה, ולא יעזור שום דבר, היא כבר לא תקום לתחייה". הם מה זה נראו לי מבואסים, ובגלל שריחמתי עליהם ניסיתי לעודד את רוחם וללהגיד להם שאולי בגלל כל האכזבה מקדימה שינוי תחזור בבחירות הבאות לכנסת, ואתה יודע מה הן אמרו לי בתגובה? "עזוב אותך משינוי, כמה מפלגות שעפו מהכנסת וחזרו אתה מכיר? לא היתה אפילו אחת כזאת". כך שאם פנאטים כמוהם אומרים את זה, מי אני שאחלוק על דבריהם. ולמרות זאת אני עוד מאמין ששינוי עוד תחזור בגלגול אחר ובמתכונת אחרת, הרבה יותר מוצלחת והרבה יותר צודקת.

אשרת

New member
אנחנו מודעים לך על חוות דעתך

אבל אין שום קשר לבינך לבין מפלגת שינוי, ואל תתערב בעניינה שלה. אתה מוזמן ללכת ולשפר את מפלגת האבודה שנכון לעכשיו לא רק שהזניחה את מה שהיא הבטיחה בבחירות, היא גם נותדת יד לאולמרט לפגיעה בתשובי שדרות.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

שילך הביתה ומהר. אני לא רואה אלטרנטיבה, אבל בינינו? כל דבר יותר טוב ממנו. תמיר.

s k y b l u e

New member
מישהו זוכר היום את הפרוגרסיבים?

זאת היתה מפלגה נחמדה, ציונית, ליברלית, בעד יוזמה חופשית. אבי עליו השלום שהיה עצמאי 'בעל תודעה מעמדית' היה חבר במפלגה הזאת. היו בה אישים בעלי שיעור קומה, לא כמו רביעיית הליצנים לפיד, פורז, פריצקי ולוונטל: פנחס רוזן (רוזנבליט), משה קול, גדעון האוזנר. אבל המפלגה נעלמה ונבלעה בגושים הגדולים. שינוי התרסקה בצונאמי, במלחמת הכל בכל. להקים מחדש את שינוי זה כמו לעשות ביצים מחביתה.

adiavn

New member
אז תשנה

כרגע נראה לי שרון הוא היחיד שדוחף קדימה את שיקום המפלגה וללא תמורה. אם אתה מתנדב לתפקיד וחושב שתעשה עבודה טובה יותר, למה שלא תציע את עצמך לתפקיד?

למעלה