דרוש שותף למשחקים

snooker21

New member
דרוש שותף למשחקים

למנהלי הפורום הנכבדים. מה דעתכם לשים קלסטר קבוע ובו יתפרסמו מודעות דרושים שותפים למשחק?

9ball master

New member
העניין הוא...

שלדעתי אף אחד כמעט לא נכנס ובודק את הלוחות... דיי מיותר סיכוי טוב יותר שמישהו יענה לך אם תכניס הודעה לפורום (כמו שהכנסת). אבל אם תתעקש אז אין בעיה....

snooker21

New member
אפשר לנסות לתקופה קצרה

ילך = סבבה. לא ילך = גם סבבה- תעלים אותו.

eVeR WiSH

New member
זה לא ילך...יותר פשוט

להעלות לפה הודעה ומי שירצה יענה...

9ball master

New member
רק שתראה...

עד כמה לא שמים לב לזה... יש כבר לוח כזה.... (אפילו אני שכחתי ממנו...) אתה יכול להכנס אליו מכאן

eVeR WiSH

New member
מוזר שכולם מאיזור המרכז

בודד פה בקריות :( אין אם מי לשחק/להתקדם

9ball master

New member
אחד הדברים שחסרים לי...

בארץ (מלבד ציוד....
) זה הקטע שבארה"ב יכולתי להיכנס למועדון ביליארד ולהתחיל לשחק לבד ותמיד יבוא מישהו ויציע משחק (ולאו דווקא על כסף) או לחלופין להכנס למועדון ולגשת למישהו שמשחק לבד ולהציע לו משחק.... בארץ כולם מסוגרים ומפחדים מהצד שלהם... אני הכרתי הרבה אנשים שהפכו לחברים טובים בדרך הזאת...

הלוואי

אבל זאת מין תסמונת ביצה ותרנגולת אפשר להגיד אתה לא הולך לבד כי אתה יודע שהסיכויים שתמצא מישהו שואפים לאפס ואתה לא מוצא אף אחד כי אף אחד לא הולך לבד :)

snooker21

New member
דווקא היו כמה פעמים

שהלכתי לשחק לבד. אבל כולם מסביב היו בקבוצה.

snooker21

New member
תודה

אבל התכוונתי למשהו אחר. לא יודע אם זה אפשרי בפורום של תפוז. בכול אופן התכוונתי להודעה חדשה שאתה פותח והכותרת שלה "דרוש שותף". וכדי שההודעה לא תרד למטה במשך הזמן, אתה "נועץ" אותה במקום. וגם אם נכנסים כעבור שנה, אותה הודעה מופיעה בתחילת הפורום, כהודעה הראשונה. מי שקבוע בפורום יכול פשוט להסתכל אם יש הודעה חדשה מאז הפעם האחרונה שנכנס לפורום. ומי שחדש, על הכניסה לפורום נתקל בהודעה הזו. דבר מאוד מקובל בפורומים באינטרנט. אז ההודעה הראשונה נוגעת למשל לכללי התנהגות בפורום. ההודעה השנייה מסבירה על הוספת הודעה חדשה וכו' שתי ההודעות הללו "נעוצות" בתחילת הפורום.

9ball master

New member
אפשר לנעוץ

הודעות בפורום תפוז אבל הנעיצה מתבטלת אוטומטית אחרי 72 שעות.... לא משהו שאני יכול לשלוט עליו.

ז בהזדמנות זו... מעונין בפרטנר באיזור נתניה

אני משחק ברמת חובבן - אשמח לפרטנר ברמה יותר גבוהה ממני. עדיפות ראשונה לסנוקר, וגם פול בהחלט הולך.

אם אני לא טועה - במועדון "קרמבול"

ברח' הצורן באזה"ת החדש, ליד "מגה". ראיתי שם כמה סוגי שולחנות. כאמור, אני לא מומחה גדול (אבל בהחלט נלהב...)

למעלה