דרוש רעיון יצירתי

cluches

New member
דרוש רעיון יצירתי

שיפצנו בית, החלפנו אמבטיהוהאמבטיה הישנה שוכבת מיותמת. חשבנו לשים אותה בחצר ולמלא אותה בגולות. מישהו יודע איפה אפשר להשיג גולות? או איפה אפשר לקנות גולות בכמויות מסחריות? אני מתכוונת - באיזה סוג של בית עסק? מייצרים אותם בכלל בישראל שאפשר לחפש את המפעל? אתם חושבים שמפעל ימכור לי כמות סיטונאית? אולי יש לכם רעיון יותר טוב, משהו אחר למלא בו את האמבטיה בחצר ולא רק גולות. אי אפשר למלא אותה באבנים/חלוקים, כבר חשבנו על זה אבל זה בכפר ויבואו נחשים. תודה רבה!

ellanet

New member
למלא ב...

אדמה ולשתול פרחים או קקטוסים מיוחדים. בנוגע לגולות אני לא יודעת

למלא במים ולהכניס דגים.

לסבא שלי הייתה כזו בחצר ואנחנו בתור ילדים אהבנו מאוד להתבונן ולהאכיל (כמובן תלוי בגיל הילדים שמסתובבים שם , כדי שלא יקרה אסון וילד קטן יפול פנימה)

cluches

New member
רעיונות טובים אבל כבר חשבנו עליהם..

למלא אדמה ולשתול נראה קצת מיותר בהנחה שהאמבטיה תהיה מונחת בתור חצר עצומה של ירק ועצים, מה גם שמדובר בכפר כך שגם כשיוצאים משטח החצר רואים הרבה מאוד אדמה, שדות ועצים. הצעתי לשתול שם דברים שזקוקים להגנה - ירקות למשל.. החצי השני לא התלהב מהרעיון. למען שלום בית - ירדתי ממנו. יש מספיק רעיונות יפים בעולם, פשוט צריך לחפש! בקשר לאמבטית דגים - יש הרבה חיות בר שנכנסות לשטח שלנו בלילה, אני חושבת שהדגים שם ישרדו בערך יומיים.. אבל המון תודה על הרעיונות - המשיכו להציע!!

אז אולי בריכת כדורים לילדים?

עם כדורים צבעוניים כמו שיש במישחקיות- תצטרכו פחות כדורים מגולות...

goldline

New member
אפשר למלא ב...

באבנים של "5 אבנים" נו אתם יודעים המשחק הזה. אפשר למלא בסתם כדורים. ואם יש לכם יותר מידי כסף תמלאו במטבעות (זהב...)

ואפשר

לצייר על זה משהו יפה לעשות חורים בתחתית ובגוף האמבט להפוך את האמבט ולהתקין מנורה בפנים אז יהיה לכם אמבט מצויירת שגם מאירה... או פשוט לזרוק אצל שכנה שלא אוהבים...(סתם)

Beaker

New member
תשקעו באדמה

ותעשו בריכת דגים עם מזרקה... או סתם מזרקה עם סלעים בפנים ואולי משהו קינטי שזז עם המים. סתם למלא בגולות זה מכוער. האמבטיה לא שקופה ומי שיראה את טונות הזכוכית זה רק מי שיעמוד לידה מקרוב. בכלל, אמבט בחצר נראית כאילו שיפצתם ולא היה לכם לב לזרוק אותה. זה לא איזה חפץ מדהים ביפיו.

EdisonGirl

New member
זו אמבטיה רגילה? מחרסינה או משו?

אני חושבת שאם אתם לא רוצים לזרוק אותה, עדיף שתעשו ממנה יצירת אמנות במקום סתם למלא אותה במשהו.. שברו אותה מהמרכז, שתיפתח בצורה של פלחים לא סימטריים דאגו לצפות את החלקים החדים בחומר שימנע סכנה של היחתכות.. במרכז השברים העמידו פסל (עדיף גדול. מגולף מעץ\ ברונזה\ בסיגנון מודרני) ואישית הייתי הולכת על איזה בעל חיים, חפץ או צורה מופשטת כלשהי.. אפשר גם לשלב את הרעיון שלך ולפזר לידו בצורה אקראית גולות או חלקיקים נוצצים, בולטים וצבעוניים אחרים.. אני במקומך לא הייתי משאירה את האמבטיה שלמה, ואם אין אפשרות לפרק אותה, הייתי מעדיפה לזרוק אותה או לשמור אותה במקום שלא רואים..

למעלה