דרוש קרדיגן לחורף

Lubasha21

New member
דרוש קרדיגן לחורף

היי, אני מחפשת בנרות קרדיגן ראוי לעונות המעבר. עשיתי שיטוט מעמיק ברוב החנויות כולל גם חיפוש וירטואלי יסודי והמצב מביש. בקסטרו למשל, הקרדיגן היחידי שידעו להציע לי היה בייסיק דודתי וכבד בצבעים מדכאים ב-160 ש"ח! (talk about over pricing), בפול אנד בר ובזארה היו רק קארדיגנים בהדפס מנומר. אני מחפשת משהו בסגנון רומנטי יותר- גוון מפלטת צבעי הפסטל, עיטורים מתחרה אולי. משהו ממש עדין.. יש לכן מושג היכן מוצאים אוצר כזה?

Fun Fair

New member
כן!

אל תצחקי- במשביר. יש להם את מותג הבית שנקרא "ספוט" ויש להם פריטי בייסיק מעולים באיכות טובה למדי ובמחירים סבירים. ראיתי אתמול במשביר בדיזינגוף סנטר 2 דוכנים מלאים בקרדיגנים בצבעים חלקים.

Lubasha21

New member
הבעיה העיקרית שלי..

היא שקשה לי להוציא כסף כדי לרכוש בייסיק לכן אני מחפשת קרדיגן שממש יעשה לי את זה. בכל מקרה, תודה רבה על ההמלצות- אבדוק את העניין. הבלוג שלי- http://passionforfashion3.blogspot.com/

Fun Fair

New member
את מודעת לזה שהכוונה ב"בייסיק" זה לא

דודתי ובצבע שחור, נכון?

Lubasha21

New member
משתדלת להפנים :)

אלא שגם הגרסאות שמצאתי שלא בצבעי השחור דיכאו אותי. יותר מדי מורה לאזרחות שיק. למה קשה למצוא קרדיגן קוקטי ואלגנטי?

Lubasha21

New member
גם ככה..

כל המתיחות באיראן, המצב הכלכלי והאלימות לא עושים טוב לעור הפנים. היו צריכים לפחות לפצות אותנו במבחר של קרדיגנים נאים.

Fun Fair

New member
או קרם לחות מוצלח?../images/Emo6.gif

או מגפיים. אני לא קטנונית.

SimplyMe1

New member
במנגו.קרדיגנים ארוכים וקצרים גם כן ראיתי

כמעט בטוחה שהיה בורוד עתיק.

חנויות עודפים? ../images/Emo3.gif

אם אין בקולקציות הנוכחיות, אולי נשאר משהו מקולקציות קודמות? אם אני זוכרת נכון, גולף (ובמיוחד אינטימה) והוניגמן אוהבים לייצר קרדיגנים בגוונים סימפטיים.

tinkerbell2004

New member
ראיתי משהו דומה..

ראיתי בנו ניים קרדיגם בגוון ורוד בייבי עם עיטורי תחרה מהמם, קצת וינטאג'.. גם בגפן ראיתי משהו דומה למה שאת מתארת.. אז שווה לבדוק.. אגב, בתמנון יש כמה קרדיגנים בשלל צבעים, 2 ב 150.. מאוד חביבים.. :) בהצלחה

למעלה