דרוש קומפרסור
שבוע טוב לכולם!
החלטתי להשתדרג ולקנות לעצמי קומפרסור.
זה תחום שאני פחות חזק בו ולכן אשמח לעצות לפדאלים שווה לבדוק מתוך ים הפדאלים הקיימים.
קצת פרטים:
גיטרות - ibanez ergodyne, seymour duncan invader bridge+neck
שקר-כלשהו סטייל לס פול, dean michael shencker bridge, dimarzio air zone neck
מגבר - ראש Crate Powerblock 150W, בוקסה Carvin legacy 12*2
פדאלים - Radial Tonebone Hot British Distortion
Rocktron Black Cat moan wahwah
מוזיקה - בעיקר מטאל, דיסטורשן כבד ומאוזן מבחינת טווח תדרים (כלומר, לא מנגן עם מיד סקופ או משהו כזה).
שימוש עיקרי - ג'אמים בבית, הקלטות, אבל גם חשובה עמידות להופעות.
העדפות - יש לי שנאי 9V מיוצב 1A שמחובר אליו רק הוואה וואה (הטונבון עם שנאי נפרד). יש לי מפצל אז אני מעדיף שהקומפרסור יהיה גם 9V כדי להמעיט בשנאים, עדיפות לקומפרסור בלי יותר מדי כפתורים, אחד שעושה עבודה מצויינת ופשוט להשתמש בו, ולא צריך לריב איתו כל פעם שאיזה כפתור זז ואתה מתחיל לחפש מה השתנה בסאונד.
תקציב - 600 שקל נשמע לי הגיוני להשקיע על זה. מבחינתי התקרה היא 800 אם יש משהו באמת שווה את ההפרש.
תודה!
סטס.
שבוע טוב לכולם!
החלטתי להשתדרג ולקנות לעצמי קומפרסור.
זה תחום שאני פחות חזק בו ולכן אשמח לעצות לפדאלים שווה לבדוק מתוך ים הפדאלים הקיימים.
קצת פרטים:
גיטרות - ibanez ergodyne, seymour duncan invader bridge+neck
שקר-כלשהו סטייל לס פול, dean michael shencker bridge, dimarzio air zone neck
מגבר - ראש Crate Powerblock 150W, בוקסה Carvin legacy 12*2
פדאלים - Radial Tonebone Hot British Distortion
Rocktron Black Cat moan wahwah
מוזיקה - בעיקר מטאל, דיסטורשן כבד ומאוזן מבחינת טווח תדרים (כלומר, לא מנגן עם מיד סקופ או משהו כזה).
שימוש עיקרי - ג'אמים בבית, הקלטות, אבל גם חשובה עמידות להופעות.
העדפות - יש לי שנאי 9V מיוצב 1A שמחובר אליו רק הוואה וואה (הטונבון עם שנאי נפרד). יש לי מפצל אז אני מעדיף שהקומפרסור יהיה גם 9V כדי להמעיט בשנאים, עדיפות לקומפרסור בלי יותר מדי כפתורים, אחד שעושה עבודה מצויינת ופשוט להשתמש בו, ולא צריך לריב איתו כל פעם שאיזה כפתור זז ואתה מתחיל לחפש מה השתנה בסאונד.
תקציב - 600 שקל נשמע לי הגיוני להשקיע על זה. מבחינתי התקרה היא 800 אם יש משהו באמת שווה את ההפרש.
תודה!
סטס.