דרוש ציטוט

דרוש ציטוט

ציטוטים, פתגמים ואימרות... חכמות ומתוחכמות... אם למישהו יש משהו ששווה ציטוט או משהו יפה במיוחד (או סתם המלצה או קישור מתאימים) אני אשמח לקבל. המון תודה בכל מקרה :) נמה

אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בתוכו.

שום-אדם לעולם לא יגיד על עצמו את החסרונות שלו. אני כן הייתי אומרת - אילו היו לי. לאדם שלושה סוגי אישיות: האישיות שהוא חושב שיש לו, האישיות שהוא מציג לראווה ואישיותו האמיתית. טובים השניים מן האחד. אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך. חיים ומוות ביד הלשון. הידידות היא מסדרון לאהבה. לחיים יש סוף. המוות הוא לנצח. השינה היא אחותו של המוות. האלים מעיד על עצמו שאין לו מה לומר. הרצחת וגם ירשת? קל להיות עשיר ולא גבה-לב. קשה להיות עני ולא לרטון. לכסף מקום רב בחיי העניים - הם חושבים עליו כל הזמן. מטרתו של כל יצור היא להמשיך להתקיים.

ציטוטים ומשפטי חוכמה...

הנה לך כמה משפטים... האמת נמצאת איפה שאתה ולא בשום מקום אחר אין שכל אין דאגות ניסים קורים כל יום צריך לדעת לחפש החיים הם סבל בשביל זה יש את המוות רואים רחוק רואים שקוף העלים הנושרים מעלים בי זכרונות זה בריא לפעמים להיות חולה טל

אהרן5

New member
פנינים

הנה עוד כמה: "הטרור הרוחני של השמאל" (לא אני המצאתי). "שלך, עד שערפאת יפריד בינינו" "חשבון הנפש של אוסלו - עכשיו" "חוזה מדינת פלסטין: אם תרצחו אין זו אגדה" והנה הרשימה הגדולה:

Deathatred

New member
לקט קטן מן האוסף שלי

"התמיכה בשלום היא תמיכה מובהקת בפאשיזם. אין זה אלא שכל ישר. אם אתה מפריע למאמץ המילחמתי של צד אחד אתה באופן אוטומטי מסייע לצד השני". -ג´ורג´ אורוול, הוא אמר דברים אלה ב 1942 על תנועת השלום בבריטניה "הצרה היא שאין שום דרך לכפות על פוליטיקאי להכיר בעובדות." -א.א. קלונימוס "מה שאני אוהב בלהיות עצוב זה כמה כוח זה נותן לך. כמה עוצמה. זה נותן לך מנוע. בלי עצב, גבר מצליח הוא סתם ´מצליחן´. אבל גבר מצליח ועצוב... זה החומר ממנו נרקמים חלומות של נשים." -אנרי בודואר, מתוך "הגבול הדק" מאת עוזי וייל "ניסיון זה איך שאנשים קוראים לטעויות שלהם." -אוסקר ויילד "הפילוסופיה - הרי היא כתובה בספר הגדול הפרוש מאז ומעולם לנגד עינינו - כוונתי ליקום - אך איננו יכולים להבין אם איננו לומדים את השפה ותופשים את הסמלים שבהם היא כתובה. שפה זו היא המתמטיקה." -גלילאו גליליי, פיזיקאי "הטבע וחוקיו חבויים היו בשחור / ויאמר אלוהים: יהי ניוטון! / ויהי אור." -אלכסנדר פופ, משורר בן זמנו של סר אייזק ניוטון "אדם כה גדול, כה לבד." -ברברה גורדון, לשעבר "באטגירל", על ברוס ויין/באטמן, מתוך "באטמן - הדור החדש" "הצעד הראשון לפתרונה של מחלה (בעיה) הוא להסכים על הדיאגנוזה." -הרמטכ"ל רב-אלוף משה "בוגי" יעלון "האדם יהיה מושלם כשידע לברוא ולהשמיד כמו אלוהים. הוא כבר יודע להשמיד, עברנו את חצי הדרך." -הרוזן ממונטה כריסטו "הרבה פעמים מה שחשוב זה לא העובדות עצמן אלא איך שקוראים להן." -אחד מחוקי מרפי

למעלה