דרוש עידוד

triny

New member
דרוש עידוד

שלום חברים, ובכן, פעם בכמה שבועות אני מעדכנת אתכם בהתפתחויות. אז יש דירה, אפילו סיידו אותה והיום ניקו את השטיח מקיר לקיר שפרוש בה. נותר עוד לעשות ניקוי יסודי ולהעביר את החפצים. אני נכנסת אליה ב- 1.12. כמובן שבדיוק עכשיו אני מתחילה לחשוש. מה זה לחשוש, לשקשק. אני עוזבת את הבית אחרי 27 שנים, את החדר שלי, את הבית, את אמא, את האוכל של אמא ואת הסדר הידוע והמוכר. זה מתחיל להפחיד... אני פוחדת שאהיה בודדה בדירה ושיהיה לי קר, ושלא ארגיש בבית. בנוסף, חשבתי בתור התחלה לא לעשות מנוי לכבלים ולא מנוי לעיתון כדי לחסוך בכסף וכעת אני רואה שזה לא יהיה ממש חכם כי פשוט לא יהיה לי מה לעשות- אני לא אשב כל היום מול המחשב... בקיצור, אני מניחה שלא המצאתי את הגלגל עם החששות שלי, אבל אשמח אם מי מכם שעבר את זה בעצמו יתרום קצת מניסיונו וירגיע אותי.. תודה!

ברור שזה מפחיד אבל זה גם כיף גדול

קודם כל תתחדשי ושיהיה במזל טוב המעבר לדירה החדשה. אכן את עושה צעד לא פשוט, של עצמאות, שתשנה את כל חייך ואין ספק שזה מפחיד ומעלה המון תהיות ושאלות. מצד שני, מנסיון אני אומרת לך, זה צעד כל-כך כייפי. אחרי תקופת הסתגלות ראשונה, תתחילי לחוות את העצמאות במלוא מובן המילה ואין כיף מזה, באחריות. ולגבי ההחלטות שלך, גם לי אין טלוויזיה, אין מנוי לעיתון, וגם אין לי רדיו בבית, ויש לי המון אבל המון המון מה לעשות. מאז שאין לי את כל המכשירים האלו יש לי זמן לעשות דברים שאני אוהבת, להיפגש עם אנשים שחשובים לי. אני חושבת שאני הרבה יותר עסוקה ופעילה היום בלי טלוויזיה ועיתון מאשר הייתי לפני כן. זו התנסות מקסימה, וממליצה עליה בחום רב.

Mיקי_

New member
עיתון וטלוויזיה המחשב מספק

תדאגי רק שיהיה לך מחשב טוב ואינטרנט מהיר ואת מסודרת. אני ובן זוגי ביטלנו את המנוי לעיתון וחיים בלי טלווזיה כבר הרבה מאד שנים (אני יותר והוא פחות) זה סתם בזבוז של כסף. בשישי שבת קחי לעצמך העיר (זה בחינם). תאמיני לי זה די והותר תעסוקה, אין דבר שהאינטרנט בכל אופן לא יכול לפתור במובן השיעמום.

NightElf

New member
כולם עוברים את זה... (אני חושב)

אצל כולנו, או לפחות רובינו, היו את החששות, "מה אם" אני לא אצליח לשלם חשבונות, להסתדר עם השכנים, השותפים וכו'... ושאר מטלות הבית, התחזוקה השוטפת וכו... אבל כמו שאני תמיד עובר, הכיף שבלגור בדירה משלך, עם פרטיות ועצמאות שווה את הכל
ואני אישית לא הבאתי בכלל טלוויזיה לבית בת"א שעברתי אליו, ועיתונים אני מביא רק את המקומון ואולי עוד איזה עיתון או שניים שמחולקים בחינם (וגם אותם אני לא מספיק לקרוא...
), כי רוב הזמן אני מוציא על המחשב, אינטרנט, חברים ושאר דברים אחרים שגוזלים ממני את הזמן שבעבר הייתי מוציא בצפייה בטלוויזיה.

עברתי את אותו הדבר בדיוק לפני ארבעה

שבועות . בהתשחלה חששתי והרגשתי בודד אבל עכשיו הכל עבר, גם לך זה יעבור . אגב, לי אין טלוויזיה בבית(כדי שאהיה מרוכז בלימודים) את יכולה לבקר בבית הורייך בסופי שבוע-אני בטוח שזה יעזור . תתחדשי על הדירה-תראי כמה שזה כיף לעבור לדירה חדשה ועוד לבד-את אדון לעצמך(גברת)

shein25

New member
בהצלחה :)

גם אני כמוך נכנס לדירה בתחילת החודש...פעם ראשונה לבד...וגם אני קצת מבולבל ולא יודע מה יהיה...אבל אין מה לחשוש,נכנסים למים ומתחילים לשחות... המון הצלחה,ואם אוכל לעזור במשהו,אז בכיף

triny

New member
איזה מקסימים אתם!

תודה על המילים הטובות. האמת שעד לפני כמה ימים הייתי על ענן של אופוריה ואז נחתתי. הייתי בדירה בערב, ניקיתי ופתאום הרגשתי לבד לגמרי. ומה שמאוד הטריד אותי שנשאר שם הריח של הדייר הקודם וזה לא ריח מובחר... ופתאום נורא נבהלתי מהצעד הזה. מבחינה רציונלית אני יודעת שאחרי שאנקה ואסדר ואכניס לשם את הדברים שלי ארגיש הרבה יותר טוב, אבל מה לעשות שהלב לא תמיד מקשיב לראש. אני בטוחה שיהיה בסדר, אבל עד אז.. אני קצת לחוצה.

Dolphinea

New member
../images/Emo24.gif

גם אני לפני חודשיים עברתי לדירה חדשה (אמנם עם שותפה) וגם לי היו המון פחדים וחששות אבל זה רק עניין של זמן, לאט לאט תהפכי אותו למקום שירגיש לך כמו בית עם הדברים שלך והריחות שלך... ותגלי שזה פשוט כייף, הפינה שלך והשקט שלך, בהצלחה

../images/Emo24.gifיהיה בסדר

אני גם חששתי, עשיתי מנוי לכבלים ולאינטרנט ויש לי כלבה מקסימה. יש לי זמן לקרוא ואני מסדרת כל פעם משהו אחר וקצת מבשלת. לקחתי לי קורס בימי שישי. אני בונה את עצמי, זו העצמאות האמיתית! את תרגישי בבית, כי זה הבית שלך, תוכלי לעצב כמו שתמיד חלמת. אני לקחתי 10 תמונות יפות מהטיול שלנו במקסיקו, הגדלתי ומסגרתי ותליתי ברחבי הבית. מאד מומלץ!

למעלה