דרוש עורך דין!

sm animal

New member
דרוש עורך דין!

שלום לכולם, ע"מ לתת משקל פורמלי ליצוג ענף הסופרמוטו ברשויות הרלוונטיות, הגעתי למסקנה שעלינו להתאגד לעמותה. תפקיד העמותה לא יהיה לארגן אירועים מוטוריים (זאת נשאיר לגורמים פרטיים), אלא יצוג האינטרסים שלנו כרוכבים בודדים. לדעתי חשוב שתהיה לנו נציגות הן בתהליך החקיקה והן בסוף התהליך לכשתקום ההתאחדות לספורט מוטורי. בימים אלו אני שוקד על תיאום עמדות וציפיות עם שאר ענפי הספורט הדו גלגליים בארץ, בהמשך ניצור קשר גם עם יתר ענפי הספורט המוטורי. (מכוניות וכו') רישום עמותה הוא עניין פרצודוריאלי פשוט אך חשוב להעזר בשרות עו"ד ע"מ לזרז את הרישום וע"מ לא ליפול בסוגיות מינהליות, לכן אם ביננו יש עו"ד (ולא סטודנט למשפטים!) אשר מוכן בהתנדבות לבצע את הרישום אשמח אם יצור קשר דרך המסר האישי. שבוע הבא אשתתף במס' פגישות, במידה ותעלנה סוגיות חדשות או אינפורמציה חדשה אדאג לעדכנכם. המשך שבוע מצוין, דני אנגלברג.

45degrees

New member
אני מסכים לחלוטין לגבי העמותה.

למרות זאת - ישנם בינינו כאלה שלא. אני חושב שכוחנו במספרנו. אני |בדגש| יודע שאם לא נהיה מאוגדים בצורה חוקית על ידי גוף מוכר באופן חוקי, לכשיקום הגוף הארצי המטפל בספורט מוטורי - אנו לא נקבל ייצוג נאות. אם במועד מאוחר יותר - יהיה לנו גוף מייצג - הוא עשוי להיתקל בקשיים שהגופים המקימים לא ייתקלו בהם. במילים אחרות - עכשיו, ומהר, אנו זקוקים לעמותה. יכול להיות שאני מכיר עו"ד שיכול לעזור (לא סטודנט
).

tygger

New member
יש מישהו שיכול לסייע עם המכתבים

בקשר לצמיגים קודם? אולי זה מעט יותר חשוב לאשר שהאופנועים יהיו חוקיים. לכל מי שיש חברים בחו"ל, בכל מדינה אפשרית שיבקש מהם את האישור או צילום רישיון עם הצמיגים האלה אז בבקשה לשלוח אלי. אני כרגע עובד במשרד התחבורה ועובד קשה על הנושא. בינתיים יש לי אפילו איזה בוחן שמאושר מהאופנוע שלי רצח ולתשובה לשאלה של האישורים נאמר, "תביא מכתב ורק תבוא ותצא".

כRובי

New member
צמיגים חוקיים? כל הספורט יהיה עוד

מעט חוקי - מה הלחץ לאשר דווקא את הצמיגים ? מיותר

Dr XR

New member
בשביל הרישוי

שנוכל לנוע על הכבישים ללא פחד מעניני משטרה וביטוח.

tygger

New member
לא מיותר בכלל!

כל העניין הוא שהאופנוע יהיה חוקי ואפשרי לרכיבה יום יום. חוץ מזה שיש צורך לאופנוע עם אישורים.

111SM

New member
אאאאא גם אני רוצה עמותה !!!!!!!!

יש איזה תפקיד לפשוטי העם ???????????

111SM

New member
לא חבל שאני אפרק לכם תטחול יא נבלות

לך D"R וגם לך יא כרוב אני מתכוון ברצינות לתפקיד עם משמעות !!! כמו למשל... לא יודע משהו חשוב אאא... מדליק מזגנים ראשי!!! וואיי תפקיד בן זונה

Dr XR

New member
תפסיק לזיין את השכל!!

‏ותלך לעשות קפה כבר!!! (ועל הדרך תשטוף את האופנוע של הדובר)

למעלה