דרוש עבד קנוע0507404766

ברוך הבא אוריה :)

אולי בכל זאת תפתח הודעה חדשה כדי שתהיה לך הזדמנות להציג את עצמך, לספר על עצמך קצת וכו'..

sergew2

New member
נראה לי הבן אדם..

נכנס לפורום הלא נכון, ואתם במקום לעזור למצוא את הדרך מדברים שטויות

GrimBoy

New member
עבד לשרותך! *משחק העבדים!*

שמי מוסתפא, אני עבד קנוע מאוד! אפשר למעוך אותי כמו שטיח פרסי! אפשר.. אמממ.. אפשר לבקש ממני לעשות תריסים לצלילי שירה של הזמרת שושנה דמארי ז"ל .. אפשר .. אפשר... אפשר לבקש ממני להיות דלת... אני עומד בכניסה לחדר, אתה מושך לי בידית ואני זז!! (אין פונקציה של נעילה.. אבל אפשר לשים אותי על רטט..) כמו כן אני בא עם רולרבליידס כדי להקל על הניידות ויש לי שיער ארוך המשמש כסמרטוט ריצפה מזמר... (אתה גורר אותי ואני שר "אההההההההה לא על הפינות!!!!"....) נגמרו לי האופציות! כולכם כמובן מוזמנים להציע הצעות עבדות נוספות!

../images/Emo88.gif../images/Emo123.gif עבד לשרותך ../images/Emo123.gif

שלום קוראים לי פבלו אני עבד קנוע מאז שאני מכיר את עצמי , זה התחיל שהייתי תינוק ואבא זרק אותי על השטיח וזרק לידי סיגריה בוערת וניסה ללמד אותי להביא לו אותה. כשהייתי ילד, הגננת תמיד בחרה אותי לסדר את הגן ואז הייתה מפילה את המגדל של הקוביות כדי שאסדר. היא תמיד הייתה אומרת שזה בטעות אבל עכשיו כשגדלתי אני יודע שהיא עשתה את זה בכוונה! כי היא תמיד הייתה מחייכת לסייעת שלה. אגב לסייעת שלה יש ביצים - אני ראיתי אותה משתינה בעמידה! בבית הספר המורה תמיד הייתה אומרת לי ללכת להביא גירים כי הם נגמרו, והייתי עושה סנביצ'ים לכל הילדים. אני קנוע ולשירותך אפשר שאני אתלבש במדי פוטבול ואתה תתנגש בי כמה שתרצה אפשר ... אפשר .... אפשר לקשור לי את האשכים עם סרוך כמו שהיה אצל רפי גינת אפשר.... אפשר... לבקש ממני שאני אהיה המכשפה מהלונה פארק וכל פעם שאני אפתח את החלון אתה תירק עלי ותקלל אותי גם אפשר שאני אבשל לך קינואה

למעלה