דרוש סיוע

דרוש סיוע

בהתאם למנהג הבאפיסטי של תעמולת-באפי, אדם חדש לוקח את צעדיו הראשונים אל הסגידה. אני רוצה להרכיב לה רשימת-פרקי-טיזר שיגרמו לה לחפש אחרי שאר הפרקים באובסיסיביות בקרב חבריה, יש ברשותי רק את עונות 1-2-3, החצי הראשון של שש, המחזמר וכל שבע. מבין העונות האלה, איזה פרקים הייתם ממליצים לחבריכם שלא מיודעים לגאונות לראות? (בינתיים חשבתי על דה וויש והמיוזיקל, כמובן.)

ברוך תהיה, משיח באפי

u r one of us. האש, נערת הנבואה, דה וויש, ביקאמינג, lovers walk- ובכלל רוב הפרקים מהשלישית. ואל.

למעשה,

באירוע החוף היה לנו דיון שלם על האם האש מתאים לזה, לפי דעתי לא. הוא פרק מעולה בהחלט, אבל קשה לי לראות אותו כפרק שעומד כטיזר, זה פרק שצריך לראות אחרי שאתה לפחות מכיר את מערכת היחסים הבסיסית ואת הדמויות באופן בסיסי. ראיתי פעם האש עם מישהו כשזה היה הפרק השני שלו, או השלישי, אני לא בטוחה, והוא היה מבולבל לגמרי ובאמת שלא הבין יותר מידי.

City Of Angel

New member
בטח שכן

כל פרק מצריך איזשהו ידע מוקדם על הדמויות, אבל "האש" (בניגוד למחזמר, ממנו צופה לא יבין כלום) הוא פרק "מפתח" של הסדרה שמסמל, לדעתי, את המעבר מהחצי הראשון לחצי השני של באפי.

k R I P s

New member
לדעתי,

צריך להתאים את הפרק לסוג האדם. אפשר לחשוב על איזו סיטואציה שאותו בן-אדם עובר ואז להתאים לו את הפרק בשבילו. או אפילו לפי סוג האופי של אותו אדם. ואם לא בטוחים אפשר פשוט לשאול אותו איזה ז'אנר הוא אוהב. אימה/נעורים/קומדיה/מתח/דרמה... הרי בבאפי יש המון ז'אנרים וכל פרק מתבלט באחד מהם בד"כ. בהצלחה
ברק. (היה כיף אתמול)

בעונה 2 בעיקר..

Passion, Innocence, Becoming, Surprise בעונה שלוש.... וואי אני כבר לא זוכרת. אולי the wish

גם לי יש "משבר" דומה..

סיפרתי לחברה שלי, שהיא לגמרי לא בקטע של אנג'ל, באפי, פיירפלי- וטלווזיה בכלל, על כמה עלילות ופרקים מאנג'ל והיא באה אליי בקרוב ורציתי להראות לה פרק מהסדרה. השאלה היא.. איזה פרק? העניין הוא שפשוט כבר "נכנסתי" לסדרה יותר מדי עמוק, ואני יודעת איזה פרקים אני הכי אוהבת וכאלה, אבל אין לי מושג מה להראות למישהו שמעולם לא ראה אנג'ל. או באפי. Help, please? אה, והנה עוד טפט יפה שמצאתי לכל חובבי הטפטים למיניהם. את זה אני אוהבת במיוחד. מיה.

yotem 16

New member
הו, מצטרף.../images/Emo83.gif

החבר שלי חושב שבאפי=זוועה, ואני חייב להוכיח אחרת P: אני רוצה להראות לו פרק ומתלבט איזה. צריך פרק ממש ממש טוב ובעע כל כך קשה להחליט

דווקא החבר שלי

הסכים לראות איתי :) אבל ממש קשה לו להבין ובגלל זה אני ממש צריכה כתוביות ):

Reshefgarcia

New member
לטעמי....

אם הייתי נאלץ לבחור אך ורק פרק אחד של באפי,מכל הפרקים אי פעם,פרק שמוכיח גאונות בכתיבה,מקוריות,חידודי לשון וכל מה שמיחד את באפי למעשה, אני חושב שהייתי בוחר את PROPHECY GIRL... נכון שהוא לא מראה מערכות יחסים מפותחות לחלוטין,ובכלל שעונה 1 לוקה בחסר בכמה דברים,אבל,הפרק הזה בעיני הוא נקודה חשובה בסידרה,הוא הנקודה שבאפי למעשה משלימה עם גורלה כקוטלת,וכל מה שבא אח"כ נובע מכך... כמו כן,הוא בשלב מוקדם יחסית כך שמאפשר צפיה נטולת ציפיות מוקדמות ו/או הסברים מעמיקים על מי קשור למי ולמה...פרקים בעונות 2+3 הם בעייתיים מהבחינה הזאת כי כמה שהם גאוניים יש להם המווווון BACKSTORY,וזה לא נקודה טובה לתפוס מישהו ולזרוק אותם פנימה... כלומר,זאת נקודה טובה,אבל קיים סיכון שהם יתבלבלו לחלוטין ולא יבינו מי נגד מי ולמה...ולכן,לדעתי,PROPHECY GIRL מושלם מהבחינה הזאת

OMRICH

New member
אההה אם מתחילים לראות באפי ואנג'ל..

צריך לראות קודם באפי עד סוף עונה 3 ואז להתחיל לראות אנג'ל במקביל

מתחילים בהתחלה...

מהעונה הראשונה- welcome to the hell mouth angel ו- prophey girl עונה שנייה - suprise innocence becoming עונה שלישית: faith hope and trick bad girls enemies ו - homecoming בשביל הצחוקים - bad kandy

אלו המון פרקים,

אין מצב שנוכל לראות אותם כמו שצריך בערב-לילה אחד של שטיפת מוח... חשבתי יותר בכיוון של ארבע-חמישה פרקים...

OMRICH

New member
....

אולי פשוט תראה לה את הפרקים שאתה ממש אוהב ושנראה לך שיתאימו לכל בנאדם

City Of Angel

New member
פרק באנג'ל...

הפרק הראשון (City of Angels) הוא התחלה מצויינת, גם למי שלא ראה באפי קודם. עוד בעונה הראשונה הייתי הולך על Hero, Somnambulist, ועל Shanshu in L.A.

למעלה