דרוש מתופף...

robert fripp

New member
דרוש מתופף...

אתם בטח שומעים את זה הרבה :) אממ, ככה, אנחנו באסיסט וגיטריסט... אנחנו מחפשים מתופף ללהקת אממ. תכלס לא יודע להגדיר... מין משהו כזה בין אקסטרים לפרימוס... לא יודע להגדיר... קיצור.. רצוי מן הסתם אחד עם דאבל פדל ומאזור השרון.. בין גילאים 15-18... משהו כזה... כמבה נקודות אימאלה

HelloweeN

New member
תביא יותר פרטים !

איזה סטייל אתם (יעני להקות)? כמה זמן אתם מנגנים ? וכזה חרא..

robert fripp

New member
או קי...

ככה, אני מנגן שנתיים.. אני הבאסיסט... עכשיו מה שאני הולך להגיד לך בקשר לגיטריסט יעשה לך רושם רע... הוא מנגן שנה אבל הגיטרה עליו כל היום היום... כלומר כל זמן שהוא לא יישן, אוכל, או בביצפר.. הגיטרה עליו... והוא ברמה מאוד גבוה.. הוא בכלל כשרון.. הוא מנגן על פסנתר בלי בכלל לקחת שיעור אחד... וממש טוב.. וסגנון.. אממ תכלס אנחנו רוצים להפגש עם מתופף ולראות מה יצא, כלומר אם נחליט שאנחנו הולכים לכיוון אחד זה יסתום אותנו לדעתי. ושוב אל תלחץ מהזמן שאנחנו מנגנים

HelloweeN

New member
יש מבין.....

´סתכל, דוגרי, מהשאני הכי מחפש זה להקת מטאל טובה, ויציבה.. כלומר, שכולם ישקיעו, יעשו חזרות ויעבדו קשה. לא משנה לי כבר איזה מטאל.. העיקר שיהיה כבד. היה לי הרבה נסיון עם נגנים שמנגנים קצת זמן.. ובד"כ זה מעצבן.. אבל אני תמיד מוכן לנסות ולשמוע אנשים, ואם אתה אומר שהוא כישרון אז בכלל אין בעיה.. הקיצור, נמשיך את הדיון אצלי באייסי.

למעלה