דרוש מתופף בשכר!!

דרוש מתופף בשכר!!

דרוש מתופף בשכר!!! דרוש מתופף להרכב בשכר שלום לכולם, להקת "overtone" להקת הקאוורים מהטובות, הפעילות והנחשבות בארץ מחפשת מתופף בשכר לעבודה מיידית. מי שלא מכיר להקת אוברטון הנה להקה שקיימת 5 שנים, בהן היא מופיעה ברחבי הארץ בפאבים ומועדונים הכי נחשבים (טמפל בר, ליאו בלומס, מייקס פלייס, אלפנט, מנקיז', בי סייד, רוקסברי, שמרוק..ועוד רבים וטובים,..) בין היתר להקת אוברטון הנה מפרסמת המותג של הבירה האירית "גינס" דרך חברת "קוקה קולה מיוזיק" ונמצאת כבר למעלה משנה בסיבוב הופעות ארצי במסגרת "גינס אייריש לייב פארטי".. במקביל "אוברטון" עובדת ישירות עם מלונות "ישרוטל" באילת _(אוברטון הנה הלהקה הישראלית היחידה שעובדת בפאב המנקיז האגדי שבאילת, אחת לכמה חודשים).. מה הרפרטואר של אוברטון כולל? אוברטון מבצעת קאוורים לכל הקלאסיקות רוק משנות ה-70,80,90 ועד היום, והייחוד של ההרכב לא רק בביצוע אלא בקסם הבימתי ובניסיון שנצבר עם השנים.. אני מאמין שרובכם קוראי המודעה מכירים כבר את ההרכב ואת איכותו.. מה אנחנו מחפשים? אנחנו מחפשים קודם כל בן אדם שהוא אישיות מוזיקלית, הרבה לפני שהוא מתופף טוב.. חשוב לנו היציבות, חשוב לנו מוסר עבודה, וחשוב לנו האהבה אמיתית לחיי הבמה.. כל היתר זניחים לעומת זה.. כולם מתופפים טובים חשוב לנו האדם שמאחורי .. אז אם אתה מתופף טוב עם ציוד ורכב שלא חושש להתפרנס ממוזיקה, וגם פנוי ומוכן לעבודת במה של 2 הופעות קבועות בשבוע, בכל חודש.. רצוי סביבת מגורים מאיזור חיפה והסביבה בלבד.. (משאר האזורים נחפש במידה ולא נמצא מאיזור חיפה והסביבה) אנא צור עימנו קשר ירון שיין-050-4433222 אסי טמפל -050-5999928 [email protected] אגב, אנחנו פתוחים להצעות גם ממתופפים טובים אך חסרי ניסיון במה, כי יש לנו את היכולת והאפשרות להוביל כל נגן קדימה.. מה שחשוב, כמו שאמרתי, זאת האישיות כי מדובר בעסק לכל דבר, "אוברטון" הנה מותג בפני עצמה לכן חשוב לנו האיש שמאחורי...

The alon

New member
כמה שאני מכיר את זה!!!

אתה יודע כמה פעמים התאמתי ללהקות חוץ מהגיל שלי?!?!

גרברון

New member
חחח זה היה סתם תירוץ

אני לא כזה ברמה שיוכל להצטרף לדבר כזה ><

XroeyX

New member
../images/Emo207.gif דרוש מתופף

ללהקת רוק עם נטייה לאלטרנטיב מאזור המרכז דרוש מתופף. לפרטים נוספים במסרים או בפלאפון 0507546968(רועי)

drums123

New member
נצל"ש לנצל"ש-הופעה בבארבי כפ"ס היום

הערב מופיעים גריניץ' בבארביע כפ"ס ב-22:00 עם רוק מתקדם ואנחנו, להקת קאמרון שאני המתופף שלה, מחממים להם ת'צורה עם רוק מתקדם מקורי. תבואו, יהיה פנאן מחיר: 25 ש"ח

למעלה