דרוש מקום

lkless

New member
דרוש מקום

כאם לילד PDD (משפחת האוטיזם) אני מעוניינת לפתוח מקום טיפולי עבור ילדים עם קשיים. אני מחפשת בית עם שטח פנוי או שטח פנוי להשכרה. כאמור רק באיזור ר"ג גבעתיים. אשמח לקבל הצעות, יש מקום לשותפות.

שירZ

New member
ילדים בעלי קשיים.

שלום לך, בהמשך לשאלתך, רציתי לשאול, לאיזה גילאים את מעוניינת לפתוח את המקום? והאם את חושבת שאת בתור אמא,יכולה לספק טיפולים שונים ומקיפים לילדים בעלי קשיים?( כמובן פרט לחום אהבה,וטיפול מסור גילוי רגש ,וניסיונך בתור אמא לילד כזה) כוונתי- את לא חושבת שיש להפעיל סוללת אנשי מקצוע במקום טיפולי מעין זה? חלילה לא בא מתוך ביקורת, אלה שאני בעצמי מתחילה להפעיל מקום כזה ואני יודעת איזה מאמץ וכוח מקצועי צריך בשביל להחזיק ולהקים מקום כזה. מקום כזה מצריך אישורים מיוחדים במקביל- שוב חוזרת לאיזה גילאים חשבת באמת מעניין לדעת, לאיזה כיוון את מעונינת ללכת?
יכולה לאחל לך המון בהצלחה... אין הרבה מקומות כאלה,ומקווה באמת שישקיעו כמה שיותר במתן אפשרות לפתיחת מקומות טיפוליים לילדים מתקשים בתחומים שונים. בברכה

lkless

New member
../images/Emo140.gifשיר שלום

אני לא יכולה לפרט, לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון, אבל אני לא מטפלת ואני רק אחראית יהיה שהמקום יהיה קשוב לצרכים המיוחדים של הילדים וההורים, וכמובן יש לי מטפלים שילכו אחריי. אם תרצי תוכלי לשלוח לי מסרים שלא דרך הפורום כי אני שייכת לפורום אחר, אלא דרך האימייל. שבוע טוב.

למעלה