דרוש מנהיג..

דרוש מנהיג..

מישו יצפה בזה היום בערב? זה בסגנון השגריר? מי שיצפה , תגובות על הפרק לפה.. אני מקווה שזה לא מפריע שאני פותחת הודעה חדשה בקשר לזה למרות שיש פורום בשביל התוכנית (נראה לי)

n l m

New member
זה מחולק לשניי חלקים

של הפרק עצמו ופרק הדחה ככה שאני מתאר לעצמי שזה לא ממש שונה מהשגריר אבל בכל זאת זה ריאליטי טיוי ואין לי משהו יותר טוב לראות נקווה לטוב

בוביץ

New member
היה בסדר.

לדעיתי ליום טוב הגיע להשאר את יסוי לא בלתי מהתחלה הוא מהמניהגים שאני לא סובל. אז הוא עבג בשטח יותר אבל יום הוא שהביא תא התלמידים שהיה רעיון מוצלח מבחינתו. והקבוצה המנצחת הם הושפטים נו באמת

ההצבעה שם בעיתית

כי הם מצביעים לעצמם וככה יצא שכולם הצביעו ליוסי כי הם חשבו שהוא חלש ואף אחד לא יצביע לו וככה יש להם יותר סיכוי, רק שכולם חשבו על זה ובסוף הוא ניצח. הוא לא עשה כלום.

amitooshacham

New member
סדרה... מוזרה

כמה קטעים מעצבנים: העריכה - אז רואים את אחת הקבוצות מביאה דשא חדש, וקבוצה אחרת מביאה שלוש כיתות מבית-ספר כדי לעזור להם - אבל אני אמור לנחש איזו קבוצה עשתה את זה? ראיתי אנשים שותלים דשא אבל לא היה לי מושג אם זה היו הכתומים או הסגולים. הועדה - הקבוצה שמנצחת בוחרת מי עף? שטויות. הם יבחרו את המנהיג הטוב יותר, כי הוא מהווה תחרות קשה יותר. התוצאות - ליום טוב הגיע להישאר. יוסי הפארש הזה גם רצה לפרוש וגם לא עשה כלום במשימה למרות שהוא חשב שהוא עשה הכל. בלי יום טוב לא היו תוצאות צמודות לדעתי. אני אמשיך לראות את הפרקים הבאים כי בסך הכל זאת סדרה נחמדה, אבל יש המון מה לשפר.

למעלה