דרוש: מטוס.

דרוש: מטוס.

אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה והצעות למטוס שאני מעוניין להתחיל להתעסק בו. הדרישות: 1. גודל קבינה - משהו בין קינג אייר לדקוטה. 2. דו מנועי, עדיפות לבערה פנימית. 3. MEL לניווט IFR מלא, אך עם נוחות ל-VFR. 4. גלגל זנב, ובאופן כללי יכולת לתפעול ממשטחים קצרים ומעט בעייתיים, כגון משטחי עפר/דשא. 5. מודל חינמי זמין, וכמה שיותר ברמה. דוגמא טובה היא כפי שאמרתי, הדקוטה. הבעיה היא שהמודל הדפולטי מתנהג מאוד לא לטעמי, ניהול הפוטנציאל שם מאפיין מטוס... דפולטי. מה שאני מחפש זה לא ברירת מחדל, אלא שפיץ. אם אתם מכירים קובץ המחליף את ביצועי הדקוטה המקוריים - אני מאוד אשמח. בבעית ה-MEL של הדקוטה כבר טיפלתי באמצעות פאנל אלטרנטיבי, אך כפי שאמרתי - זה לא מספיק. בנוסף, והסיבה העיקרית לשרשור הזה, אני מחפש דוגמאות למטוסים אחרים, שאולי אתם מכירים. לינק להורדת המודל יתקבל בברכה. תודה.

Take a look here

Your Requirements pointing toward some kind of a Bush plane . In the attached link there's a bunch. I used some of them and they are quite good , Take a look at the cargo and pax sections .

Asus Guy

New member
הייתי הולך על לוקהיד אלקטרה. לינק בפנים -

http://library.avsim.net/download.php?DLID=46972

Naftali Segev

New member
ביץ' 18

בא בגרסה ישנה עם גלגל זנב וגרסה יותר מתקדמת עם גלגל אף 2 מנועים רדיאלים ופול IFR משייט 170 קשר מצוייד ב טורבו אני מתאמן איתו המון ממש מטוס פצצה וחינמי תחפש תחת השם VOLPAR

davidfainshtein

Member
מנהל
האמת שאני לא בטוח שיצא לו מודל

אבל נסה לחפש מודל של Liszunov LI-2 שהוא ההעתק הרוסי של הדקוטה.

תודה חבר'ה,

אני עוד בחיפושים (קצת פחות אינטנסיביים), תודה רבה על ההצעות, בדקתי את כולן, והן טובות. רק לסיים את סקר השוק...

למעלה