דרוש מחשב צנוע

עופר 123

New member
דרוש מחשב צנוע ../images/Emo13.gif

דרוש מחשב נייד לשימושים הבאים: אינטרנט, אופיס, קצת שירים, קצת סרטונים, לא יותר, אין תוכנות תלת מימד או משחקים תובעניים. הדרישה הפיזית העיקרית היא מסך ומקלדת רחבים, כאשר המשקל פחות קריטי. המחיר - משני, ובכל מקרה נראה שיהיה נמוך יחסית, בהתאם לדרישות הצנועות. מה הנתונים שצריך לחפש? איזה מעבד? כמה זכרון? גודל דיסק? אם בכלל יהיו לכם כמה הצעות לדגמים שונים - זה בכלל יהיה נהדר
תודה על הסיוע
עופר

יאיר B

New member
מסך רחב זה לא בעיה. מה זה מקלדת רחבה?

אתה מתכוון למקלדת שיש לה מספרים בצד ימין? יש כמה דגמים של LG שיש להם את האפשרות הזאת אם זה חשוב. אתה יכול לסגור עם ש"ח מחשב טוב. מפרט לדוגמא: מעבד קור-דו רגיל (חבל לדעתי על הכסף לקור-2-דו). זיכרון: פה דווקא אני מציע לא לקמץ. זיכרון גבוהה יגרום למחשב לרוץ מהר יותר. 1GB זה המינימום, 2GB עדיף (יותר מזה זה כבר לא משנה). כרטיס מסך: לשימושים שלך, אינטל X3100 יספיקו (זה הכי פשוט שיש). כונן קשיח: כמה שאתה חושב שתצטרך. הממוצע הוא 120GB או 160GB. יש כבר דגמים עם 250GB. כל השאר זה סטנדרט: צורב DVD, תקשורת אלחוטית וכו'. מחשבים עם מסך רחב (15.4") יהיו זולים כי הם גדולים. מסכים גדולים יותר (17") מיקרים את המחשב. מערכת הפעלה: לשיקולך. בפורום לא אוהבים את ויסטה כי היא כבדה, מעדיפים את XP אבל כיום מרבית המחשבים (ובטח שבטווח המחירים שאתה מכוון אליהם) נמכרים עם ויסטה. כלומר את XP (אם תחליט להתקין) תצטרך להתקין לבד. זה אומר שצריך למצוא דרייברים לבד ברשת ולבדוק שיש כאלה לפני שקונים את המחשב. חברות טובות: לנובו, HP (אם כי יש בעיה קלה עם דרייברים ל-XP), דל (טובים מאוד עם XP), פוג'יטסו, טושיבה, LG אייסר (עם האחרונות אני לא יודע מה קורה בתחום הדרייברים ל-XP). זאפ יעזור לך בנושא המחירים. תזכור שהדרישות שלך הם המינימום של המינימום. אם אתה באזור ת"א או חיפה, יש חנות בשם ביג-בוקס שיש לה תצוגה של ניידים. אתה יכול להגיע אליהם ולהתרשם מהמבחר שיש שם (אם אתה רוצה לנסות את המקלדת).

kobi 23

New member
גם השירות שלו בדיחה (עצובה)

ממליץ לך ללכת למקום אחר , לקנות מחשב מחברה אחרת , לשלם יותר ובמקרה שתהיה לך בעיה תהיה לך הרבה פחות עוגמת נפש.

kobi 23

New member
לגבי המקלדת אני לא יודע

אבל יש כמה מחשבים מחברות כמו פוג'יטסו סימנס , טושיבה ודל שהעלות שלהם בסביבות ה3200-3600 ש"ח שיתנו לך את מה שאתה מבקש. אני יודע שיש גם לטושיבה מקלדת רחבה אבל אני לא יודע אם במחיר שאתה מבקש.... אגב , המקלדת הרחבה זה אמנם נחמד אבל אפשר להסתדר טוב מאוד גם בלי זה.90% מהמחשבים נמכרים עם מקלדת סטנדרית ושום דבר לא קורה , הכל עניין של הרגל. אבל תעשה לעצמך טובה ,אל תלך אפילו לאייבוקראפ (להלן אייבורי) גם אם הMSI ברמה סבירה לא מומלץ בכלל להתעסק איתם בגלל השירות ה"נפלא" שיש להם

לא יודע על מה אתה מדבר, קיבלתי אחלה שירות מהם

גם ברכישה עצמה וגם לגבי שאלות שהיו לי לגבי תפעול והכי חשוב שהאחריות היא שלהם וכל תיקון שאצטרך (בתקווה שלא) יעשה במעבדות שלהם... יש לי אותו כבר חודשיים ואני אישית ממליץ בחום...קל כמו נוצה ועובד פצצה

bar666xp

New member
google it

חיפוש קצר בגוגל תבין כמה אנשים ""מרוצים"" מרמת השירות של אייבוקראפ תבין לבד... כולי תיקווה שלא יהיה לך צורך בשירות שלהם וגם אם כן מקווה שתהיה בין יחודי הסגולה שכן קיבלו שירות נורמלי.

מושו 21

New member
מקווה מאוד שתמשיך להנות ממנו

ולא תצטרך להגיע לשלב שאתה מכניס אותו למעבדה שלהם. סתם בשביל הדוגמא - בעיה במעבד שמתחמם לחום של 82 מעלות לא פותרים בלקחת את המחשב לפתוח אותו, לנקות לו את מאוורר בלחץ אוויר ולסגור בחזרה. או בעיה בהגדרות רשת אלחוטית - לוקחים את המחשב, שולחים למעבדה מרכזית, ממתינים שלושה שבועות ומחזירים ללקוח חזרה ואומרים לו שתיקנו. (וכן כמו שאתה מבין עדיין יש את התקלה אחרי פעמיים ששלחו אותו למעבדה המרכזית.) זה סוג הדברים שעושים באייבורי.

תודה שאתם מדליקים אצלי נורה אדומה.

הפנמתי, ואני אשלוף להם את הנתונים האלה במידה ואצטרך.

למעלה