דרוש כתב נוסף

אילן די

New member
דרוש כתב נוסף

למגזין WWF בעברית שיכתוב את טור המאורעות ההסטוריים. זה צריך להיות מישהו שמכיר טוב את ההסטוריה ב- WWF ושמתי לב שיש כאן כמה אנשים כאלה. בכל טור הוא ייסקר אירוע שהיה בעבר כולל הסטורי ליין שהוליך לאירוע או מתאבק עבר. אנחנו נשלב את הטור עם תמונות מתאימות וכתיבה יפה. מי שמעוניין - נא לפנות אלי. תודה

raw is eyal

New member
הטור של אופק

בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מאוד מאופק במה שאני כותב כרגע אחרי שקראתי את הטור של אופק רק קטע קטן ממנו היה בו טיפה של הגיון וחכמת האבקות אילן עם אתה מתכוון לעשות את זה רציני אתה צריך לערוך קיצוצים אני נהנה לקרוא את הטורים שלך על סמאק דאון ורו ונהנתי גם לקרוא את הטור של הגברת רובין אבל הטור של אופק עם כל הכבוד זה לא זה חוץ מהפיסקה על ההארדיז אני לא מצאתי הגיון בטור הזה בגרוש זה נשמע כאילו ילד שעדיין מאמין שמה שקורה בדבליו דבליו אף זה אמיתי שורה תחתונה אני מאמין בהזדמנות שניה נחכה לפעם הבאה

אילן די

New member
שני דברים

1. נסה להשתמש בסימני פיסוק. זה יעזור לי להבין אותך. 2. לא הבנתי מה לא בסדר שם חוץ מ"זה לא זה", "אין שם הגיון בגרוש" ו "ילד שעדיין מאמין שזה אמיתי". תודה על הביקורת אילן

הייתי עוזר

מאחר שאני מודע לרוב האירועים שהיו בוו וו אף אבל אני לא בדיוק זוכר בכל אירוע מה קרה בו, איך הוא נגמר ומה הוביל לקרב.......

Israeli Hero

New member
דוקא קטעים עם הטור של אופק

אהבתי את סגנון הכתיבה שלו. צחוקים! הוא כותב על רסלינג כמו אף אחד אחר. הוא גורם לך להאמין בסיפורים והוא מנסה להסביר אותם, כמה שהם לא הגיוניים. מזכיר את צורת הכתיבה במגזינים של ה וו וו אף מתחילת שנות התשעים. אופק, המשך כך! בננה אגוזים סקס סמים וטל מוסרי.

תודה לכולם על ההערות.

הטור שלי הוא לא חדשותי ולכן אני שמח שהוא מצליח לעורר בקוראים איזושהי תחושה, בין אם זה כעס, צחוקים, או כל דבר אחר. הטור שלי מושפע מסגנונות שונים ואני צופה שהוא ימשיך להשתנות עם הזמן כך שאני מעודד את כולכם להמשיך (או להתחיל...) לקרוא אותו ולהמשיך לשלוח תגובות, בין אם בפורום זה או ישירות לאימייל המפורסם באתר. אני אשמח לדעת אם אתם חושבים שיש מקום להאריך או לקצר את הטור, אם להתמקד יותר בסיפורים המרכזיים או המשניים ובכלל, כל תגובה תתקבל בברכה. לכל מי שחושב שהוא יכול לכתוב יותר יפה ממני אני אזכיר שאילן מחפש כותבים חדשים והוא גם חושב על טורים חדשים כל הזמן ופתוח להצעות. אז אני ממליץ לכם ליצור איתו קשר כי זה ממש כיף לכתוב ואז לראות את זה מתפרסם באינטרנט. אופק.

למעלה