דרוש כלב/ה לסרט!!!

AllRed

New member
דרוש כלב/ה לסרט!!!

שלום אנשים, חבר שלי מביים סרט וזקוק לכלב ליום צילומים עד כמה ימים. הכלב חייב להיות מאולף, עליו לבצע משמעת מרחוק, להסתדר עם ילדים מאחר והסצינה כרוכה בליטוף ע"י ילדה בת 9. בגדול, הכלב צריך להיות גדול, עדיפות לבהיר (למרות שאני עובד עליו חזק לעבור לשחור, שזה יותר רלוונטי לארצינו שבה לא רוצים את השחורים), שלא ילחץ מההמולה סביבו ו....זהו. אם אתם מכירים אנשים שיש להם כלבים מתאימים אנא ידעו אותי בבקשה. המאלפים שביניכם, בעלי הכלבים, יכולים להינות מהסיטואציה מאוד לדעתי. טלי, הלוואי ושנאפס היה יכול להתאים....הוא מושלם מבחינת מראה. אם את חושבת הוא יתאים...אדרבה. הצילומים לא כרוכים בתשלום כלשהו, התקציב מאוד דל
, לכן אנו זקוקים לטוב ליבכם. תודה לכולם.

tally3000

New member
יו...כשתארת את הכלב,ישר חשבתי על שנאפס

אבל הוא ממש לא יתאים,הוא מאד נלחץ מאנשים,רעש והמולה סביבו... אם זה אפשרי,אני אשמח לצפות ביום הצלומים- נשמע מעניין.. מצרפת לך תמונה שבטוח פספסת,כי לא יכול להיות שראית ולא הגבת..

tally3000

New member
טוב נו.. פסדר...../images/Emo3.gif

התמונה המקורית,לפני השיפוץ. אולרד- הייתי איתו אצל אביבה ביום שישי,אני אהיה עם כל החבורה גם בשישי הבא, בין אחת לארבע (אני אבדוק עם אביבה קודם..) עד איזו שעה אתם במועדון?

toomuchdogs

New member
אם אבקש יפה עוד אחת, תשימי לי?

פליזזזזזזזזזזזזזזזזז עוד אחת

tally3000

New member
איך,איך,איך אני יכולה לסרב לבקשה כזאת?

אפילו שהיא ממך...

toomuchdogs

New member
אני מבינה שאת חוששת מעין הרע!!!!!!

אחרת איך עוד אפשר להסביר חוסר שרשור שלו??????

AllRed

New member
עד 12...אבל ברוב המקרים אני בלי אוטו ותלוי

בחסדי הטרמפ שלי (סטודנטית אחרת).... אני אעשה מאמץ.

AllRed

New member
ראיתי! בטח ראיתי!! אבל מיהרתי לצאת מהבית

אז לא הגבתי. מי עשה?! אני שואל ברצינו, מתי רואים אותו?? את מביאה אותו בימי שישי לפעמים?

ליצולה

New member
אם הוא יסכים לשחור

מונה עונה על כל הדרישות והיא תשמח. לגבי משמעת מרחוק- אם אתה תהיה שם או מאלף אחר היא בטוח תקשיב לו. לי... לא בטוח. אני לא מספיק סמכותית איתה. הבעיה היחידה היא האם אני אוכל להתפנות ליום שלם...

AllRed

New member
אם אין לה בעיה להיות איתי יום שלם אז נראה לי

שיצליח. אני אברר אם כלבה בינונית (
) תתאים להם, כי היא באמת קטנה לגזע שלה. שוברת לבבות הכלבה הזו
קנתה אותי בשניה!

ליצולה

New member
היא תשמח להיות איתך יום שלם

אין לה בעיה ללכת עם אנשים שהיא לא מכירה, ואותך היא בטח זוכרת. היא אכן בינונית ולא גדולה... (למרות שאני לא מודה בזה ונותנת לה להרגיש שהיא ניופי לפחות) ואכן שוברת ללבות. היפה בעולם. נסיכה שלי

AllRed

New member
איזו תמונה!!!! איפה זה?

נזק נראה מתאים, מבחינת מראה. איך הוא מבחינת שאר הדרישות?

עין פרת

נזק מאולף מצויין מקרוב, מרחוק הוא יודע לבצע שב, ארצה והשאר, ויכול להתמיד איתן די הרבה זמן - צריך יותר פקודות? מה שכן, הוא יצטרך קודם סיבוב להריח את הנוכחים כדי שתעבור ההתלהבות הראשונית ממקום חדש
הוא לא כלב פחדן ואין לו בעיה עם אנשים ומקומות חדשים, והוא מסתדר נהדר עם ילדים (שלא מפחדים לחטוף לק בפרצוף בשביל ההיכרות
)

TessynJojo

New member
I gotta tell you something....

No offense to anyone but I have to be honest with you- I think you have the most gorgeous dog ever! I really do. He's amazing! One of the beautiful dogs I've ever seen....

למעלה