דרוש ידיד

yellow stars

New member
דרוש ידיד

על הבחור להיות נחמד ובעל אוזן קשבת. לא יזיק גם שיהיה משעשע. אפשר אבל גם בלי המשעשע. מממ בעעע הודעה זו נכתבה על ידי מישהי שנמצאת כרגע במצב רוח רע במיוחד ואין לה מושג איך לצאת מזה, ועוד יותר רע לה כי היא לא מרגישה שיש מישהו מתאים שישמש כאוזן קשבת. לחבר שלה כבר נמאס לשמוע את כל זה, וחוץ מזה שחלק מהביאוס שלה זה גם בגללו. לחברים היא לא יכולה לפנות כי היא לא מרגישה בנוח לדבר איתם על זה- הם מכירים את החבר. אז זהו. בעעע כבר אמרתי? מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מידי! דרך אגב, אני חדשה פה, אבל אל תמהרו לברך אותי בברוכה הבאה, או להיקשר אליי בטעות- אני לא מבטיחה להישאר! :p

sh53

New member
היא מוזמנת לכתוב פה

מה קרה לה שבגלל זה היא במצב רוח לא הכי מי יודע מה, לפעמים עוזר לשתף ולפרוק מהלב.

RayoDeLuz

New member
אותה אחת מוזמנת לכתוב..

פה.. אני מבטיחה שיעזרו לה ויעניקו לה המון אהבה..

אולי משהו אחר? ../images/Emo9.gif

אני מבינה שאת רוצה ידיד וזה נחמד מאוד לי אישית יש יותר ידידים מחברות בנות אבל לפעמים אני צריכה את החברה הזו שתבין אותי הרבה יותר מידיד גבר. יש משהו שבנות יכולות לתת ולהבין יותר מידיד. את גם נשמעת במצב לא הכי נעים (בלשון המעטה) אולי את צריכה חברה טובה וידידת נפש מאשר בחור שלפעמים מסבך את העיניינים. ואגב יש מצב שאת רוצה בחור שיקשיב לך כדי למלא את החסך הזה שיש לך מהחבר הנוכחי במקרה כזה ידיד חדש לדעתי זה לא הפיתרון... אם את מבינה... בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בין אם תשארי ובין אם לא...

yellow stars

New member
מממ אולי את צודקת

לא חשבתי על זה ככה... טוב אז כיוון שלפחות לבינתיים אני נשארת כי אתם נראים לי מאוד נחמדים
, אני אספר שאני בת 21 ושאפשר לומר שהבעיות שלי מתחלקות לשני תחומים עיקריים- 1) אני נמצאת עכשיו בשלב מכריע בחיים שלי, לפחות כפי שאני רואה את זה כרגע, שלב שיקבע מה הולך להיות איתי בהמשך... וכדי להיות קצת פחות מעורפלת אני אסביר שניסיתי להתקבל למקום לימודים מסויים כדי ללמוד למקצוע כלשהו שאם אתקבל אליו זה בעצם יהיה מבחינתי ממש הגשמת חלום ילדות... ואם לא אתקבל- זה יהיה בדיוק להיפך, ניפוץ של החלום ואקבל את זה מאוד קשה :/ כרגע אני אחרי כל מבחני הקבלה ואני מחכה לתוצאות... ולכן אני נורא מתוחה ונכנסת לכל מיני דכאונות שחוזרים וחולפים, רק מעצם המחשבה שלא אתקבל.. 2) הבעיה השנייה שלי, כפי שכבר הבנתם כנראה, היא בקשר עם חבר שלי. אני וחבר שלי יחד כשלוש וחצי שנים, תמיד היה לנו טוב מאוד ביחד.. אף פעם לא נפרדנו (טפו טפו טפו) והוויכוחים בינינו היו קטנים ותמיד הסתיימו מהר... עכשיו אחרי שלוש וחצי שנים ביחד אני מרגישה שהקשר לא כמו פעם... אני מרגישה שהוא פחות רוצה שנפגש, שאני פחות בסדר העדיפויות לו ושאם הוא אומר שהוא אוהב אותי אז הוא עושה את זה באי חשק... חשוב לי לציין שהוא בתקופה מאוד עמוסה ומדוכא בעצמו... וכשדיברנו על זה ואמרתי לו שכך אני מרגישה הוא אמר שהוא מדוכא וזו הסיבה לכל זה... אני מנסה לעודד אותו.. אבל בינתיים זה לא הולך.. וגם לא תמיד זה פשוט- במיוחד כי גם לי יש את המשברים שלי כרגע... :/ הדבר העצוב ביותר בעניין הוא שאני חושבת לא פעם שאולי אנחנו צריכים להיפרד.... אבל אז אני חושבת שוב ויודעת שלא מצפה שלי בזמן הקרוב שום דבר טוב יותר בלעדיו... רק המון המון עצב ובדידות.... ושביחס לזה להישאר בקשר הזה לא כל כך נורא. אני רוצה להדגיש שאני אוהבת אותו מאוד ואני לא באמת רוצה שניפרד, אני רק רוצה שהקשר יחזור להיות טוב.. ועכשיו כשאני חושבת על זה יש לי עוד בעיה, שבמקרה גם מאוד מתאימה לפורום הזה- חברויות. אני מרגישה נורא לבד. יש לי חברים. אני יכולה להתקשר אליהם ולפטפט, או לקבוע להיפגש איתם, אבל אני לא עושה את זה. אין לי חשק לאף אחד.... או שאין לי חשק אליהם... ....מממ... טוב עד לכאן בינתיים עם הבעיות, מקווה שלא ייגעתי אתכם יותר מידי....

אל תדאגי...

רציתי מאוד להגיב למה שאמרת כי אני איפשהו מאוד מזדהה איתך והייתי במקום שלך פחות או יותר. אני בת 22 אז הלבטים שלך היו זהים לשלי. חילקת את הבעיות הנוכחיות שלך אז אני אחלק את התגובות שלי... 1. אני מקווה מאוד שתגשימי את החלומות שלך אבל דעי שלהגשים חלום מה שחשוב הוא החלום לא הדרך ותמיד יש דרכים נוספות להגיע לאותה מטרה כי אם זה חשוב לך להגשים את החלום אז לא משנה הדרך ולא משנה איפה תלמדי ותמיד יש אופציות. את פשוט צריכה כוח רצון ולהאמין בעצמך ולהאמין במימוש החלום הזה לא משנה מה. אל תתני לחיים לעצב את עצמך תני לעצמך לעצב את החיים ולהביא אותם למצב שאת רוצה ולא ההיפך. למדתי אני על בשרי שהחיים לא תמיד נותנים לך את מה שאת רוצה אבל תמיד נותנים לך את מה שאת צריכה. 2. תנסי לחשוב על הרגשות שלך ולא מה החבר שלך מרגיש ואיך הוא מתנהג אל תנסי לקלוט רמזים ממנו לגבי הקשר תקשיבי גם לעצמך מה את רוצה מהקשר שלך. האם זה קשר שאת רוצה להילחם עליו או שזה באמת קשר היה מתאים ללפני 3 שנים. אל תשפטי גם את החבר שלך תביני ששניכם עוברים מצב לא קל וזה מקרין החוצה על הקשר שלכם וגורם לך לספקות. לדעתי את צריכה לעשות שני דברים בקשר לחבר שלך האחד הוא להיות שם בשבילו ולא להלחיץ אותו השני הוא לגרום לו להבין שאת גם צריכה אותו ושיהיה שם בשבילך. אל תעשי החלטות כל כך מהירות ונחרצות בקשר לקשר שלכם קחי את הזמן לראות לאן זה הולך. חיכית 3 שנים את יכולה לתת לקשר הזדמנות של עוד כמה זמן עד שלפחות תהיי בטוחה בעצמך ובהחלטה שתעשי. 3. זה בסדר שלא יהיה לך חשק לחברים ולאף אחד כל עוד תביני שהם חברים שלך ורוצים בטובתך (אני לא מכירה את החברים שלך אבל אני יודעת איך חברים אמורים להיות). והכי הכי חשוב תזכרי שזה בסדר להרגיש רע באוויר או בפחד כל עוד את יודעת שזהו מצב חולף ושהכל עובר בין אם את רוצה ובין אם לא... כולם דואגים להגיד לך ששום דבר טוב לא נמשך לנצח רוב האנשים לא זוכרים גם להגיד שגם כל דבר רע בהתאם לא נמשך לנצח... בהצלחה :)

yellow stars

New member
תודה על התגובה המפורטת../images/Emo140.gif

זה משהו שחסר לי, לפרוק את כל מה שיש לי הלב.. לספר על הדברים שמטרידים אותי.. זה נחמד שיש מי שמקשיב ומגיב
אתמול הייתה לי שיחה לא פשוטה עם חבר שלי, הרבה דמעות זלגו להן אתמול :/ אבל אני חושבת שזה טוב שהשיחה הזאת התקיימה.. הסכמנו שהקשר הוא כבר לא כמו פעם :/ ואני חושבת שדברים התבהרו עכשיו אחרי השיחה הזאת.. אני חושבת גם שהבהרנו כמה אנחנו חשובים אחד לשני.. ואני מקווה שהשיחה הזאת תשפיע לטובה על עתיד הקשר שלנו.. אבל את זה רק העתיד יגיד.. אני עדיין מחכה לתשובות בקשר ללימודים.. גם היום תיבת הדואר הייתה ריקה.. אני חושבת שאת נורא צודקת בקשר לזה שהגשמת החלום חשובה יותר מהדרך, ולמרות זאת אני נורא מקובעת לגבי מוסד הלימודים הזה, זה המקום הטוב ביותר שקיים בארץ שבו אוכל ללמוד את המקצוע הזה וכל מקום לימוד אחר יהיה מבחינתי פשרה.... פשרה שאני לא רוצה לעשות :/ בכל מקרה אני מניחה שעוד מוקדם לחשוב על כל זה, כי אולי כן התקבלתי (הלוואי!!!)... כרגע נותר לי רק להמתין ולקסוס ציפורניים תוך כדי..חחח בעע ובנוגע לחברים שלי- החלטתי לצאת ממעגל הבדידות שיצרתי סביבי.. אני מוכנה לנסות ליצור קשר עם חברים.. ואפילו התחלתי ליזום מפגש של כל החבורה- אני יודעת שיש הרבה סיכויים שלא יצא מזה כלום לפועל, כמו שקרה הרבה פעמים בעבר... נורא קשה לגרום למפגש כזה להתקיים בחבורה שלי.. תמיד יש קשיים וכולם נורא עסוקים בחיים שלהם.. אבל אני חושבת שגם אם הוא לא ייצא לפועל בסופו של דבר זו כבר התחלה רק כי אני מנסה ליזום מפגש כזה ורוצה להיפגש איתם.. אז אני אתן לעצמי ח"ח....חח עכשיו אני רק צריכה לשמור על הרצון הזה ולא להתייאש, לנסות ליזום עוד מפגשים ואולי אחד מהם יצליח..אהה? חח:/ אני מנסה לשמור על גישה אופטימית יותר מזו שהייתה לי בימים האחרונים.. ואם היה לך ולו חלק קטן בזה (ויכול מאוד להיות שהיה)- אז תודה:)

אני ממש שמחה :)

אני ממש שמחה לשמוע שאת מרגישה הרבה יותר טוב ואם לי היה חלק ולו הקטן ביותר אני שמחה. יותר בשבילך מאשר בשבילי. אני מקווה שהשיחה שניהלת עם החבר שלך הייתה מועילה זה חשוב שתדברו על דברים ותשתפו אחד את השנייה בבעיות שלכם. זו גם דרך לתקשר. שוב תני לכם זמן יכול להיות שהתסכול שהוצאת עליו התעצם גם בגלל החששות שלך מהעתיד. לא היית רוצה החליט החלטות כשאת במצב לא הכי אובייקטיבי. (תאמיני לי החרטה אחרי זה היא עצומה) אני גם שמחה לשמוע שיצאת ממעגל הבדידות... אני חושבת שבדידות לא תמיד מזיקה לפעמים את צריכה את הלבד כדי להעריך את הביחד. אבל גם לא להשתקע בה לאורך זמן. המפגש הוא רעיון מצוין גם אם בסופו של דבר רק שני אנשים יגיעו :) מקווה זה לא המקרה. בכל אופן אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב ואל תשכחי תמיד יש מי שמקשיב לך אפילו אם זה בנאדם שאת לא מכירה אלא רק בדרך וירטואלית... תעשי חיים

yellow stars

New member
ישששששש!!!!!

התקבלתי! התקבלתי! התקבלתי! אני הולכת ללמוד שנה הבאה את המקצוע שאני רוצה, במקום שאני רוצה! וואו, מלהיות מדוכאת לחלוטין, הפכתי למאושרת לחלוטין:))) העתיד בינתיים נראה גם טוב יותר עם החבר! ואת המפגש עם החברים אני דוחה בכמה ימים כדי שיותר אנשים יוכלו להגיע, ואני נורא מקווה שזה ייצא לפועל:) איזה כיף להיות שוב מאושרת:) הדכאון הספיק לי בהחלט! חח

כל הכבוד!

אני ממש שמחה בשבילך.. כל הכבוד! אל תאבדי תקווה תארגני את המפגש צאי לחגוג את קבלתך ללימודים וקחי לך ערב לפנק את החבר... המון בהצלחה... ואת רואה שום דבר רע לא נמשך לעד...

sweetdreams

New member
היי ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, מזל טוב!! שמחה לשמוע שהתקבלת ללימודים במקום שרצית, שיהיה לך המון המון בהצלחה
שנית, רציתי להתייחס למה שאמרת בקשר למעגל החברתי.. אני דווקא מאוד מזדהה עם ההודעה הראשונה שלך בנושא. בנוסף לזה שאת מתחילה לצאת ממעגל הבדידות שיצרת לעצמך (שאני לאו דווקא חושבת שזה כ"כ רע, לפעמים אנשים צריכים את השקט ואת הלבד שלהם), אני חושבת שיש לעיתים גם את הצורך ליצור קשרים חדשים, ממקום חלק, עם אנשים שלאו דווקא מכירים אותך מלפני זה, ושיכולים באמת להקשיב לך ממקום נקי. שלא תביני אותי לא נכון, יש לי הערכה רבה לחברויות שמחזיקות לאורך שנים, יש להן את הערך המוסף שלהן, וזה בהחלט ראוי ובמקום שחברים כאלו קיימים ואומרים לך את האמת כמו שהיא. אבל בו בזמן לפעמים מה שאנחנו הכי צריכים זה יותר את הלפרוק מאשר את הלקבל פידבק/ביקורת, ואם את זה החברים שלך לא יכולים לתת לך (כי הם מכירים אותך יותר מדי טוב), אז אולי כאן יש מקום לפנות לקשר חדש, כמו שנראה לי שחיפשת, כשפתחת את ההודעה הראשית.. אני צודקת?

RossandRachel

New member
אולי מצבך דווקא כדאי שתשארי

תשתפי אותנו, אולי נוכל לעזור...לפעמים אנשים שזרים לך יכולים לעזור בצורה הכי כנה...

yellow stars

New member
עדכון!

קודם כל תודה על התגובות..:) כפי שסיפרתי באוקטובור הקרוב אתחיל ללמוד במקום חדש מבחינתי, מלא באנשים חדשים ואני נורא מקווה להכיר שם אנשים וליצור חבוריות חדשות ועמוקות.. ולהפסיק להרגיש כל כך לבד.. היחסים עם החבר לצערי עדיין לא במיטבם למרות אותה שיחה.. אני עדיין מרגישה שלא מספיק אכפת לו ממני ומהקשר.. והיחס שלו קצת קר כלפיי :( זה נורא נורא מכאיב לי.. אני נורא משתדלת למשוך את תשומת לבו בדרכים שונות אבל שום דבר לא ממש הולך.. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. דיברתי עם ידיד שלי על כך, אחרי שהשבעתי אותו שכל השיחה הזאת נשארת בינינו, הוא אומנם הקשיב, אך לא היו לו עצות מועילות, ולא הרגשתי טוב יותר אחרי השיחה, אולי אפילו להיפך... זה נורא.. אומרים שלשפוך את הלב אמור לעזור.. אבל זה לא קרה.. ובכל זאת אני שופכת את ליבי פה.. בתקווה שאולי אתם, אנשים זרים, אולי דווקא מכם תגיע איכשהו הישועה...

למעלה