דרוש חבר...

oneonone

New member
דרוש חבר...

היי, אני כנראה הדב החדש בפורום. שמחתי לגלות גם את הפורום שלכם! ויותר אשמח לחבר/קשר/אהבה... אני בן 34, מת"א ובמהלך התקופה האחרונה, מסיבות שונות, הצטרפתי למשפחת הדובים וכעת, אני בוחן את העולם מבעד לעיניי דוב. (ואם מתעקשים אז אני 1.72, 90+-, בהיר עם שיער קצוץ-שחור, שעיר בממוצע הסביר, חוש הומור והמון ציניות...כן-כן, גם לגבי עצמי) מחפש מה שקוראים "גור", בחור עד גיל 30 (נו, טוב, אם אתה שלושים וקצת ובאמת מתאים אשמח גם), מהסוג שסגור על עצמו, על החיים ובכלל בחור יציב, עם רגליים על הקרקע, חוש הומור והרבה אהבה. יש כאן את המייל שלי ואם תשלח לשם הודעה, תקבל גם תשובה ומשם כבר נראה (סוס לבן, שקיעה,אופק ואושר...). זהו,בנתיים. הרבה דרישות? מקוה שלא. Newman34.

oneonone

New member
כנראה שההודעה לא הייתה מיועדת עבורך

אז כנראה שההודעה לא הייתה מיועדת עבורך... בכל מקרה, תודה על "תגובה לענין..." Newman34.

aya_bsf

New member
ברוך הבא לפורום......./images/Emo24.gif

ואליקו תפסיק......כולנו צינים במידה זו או אחרת...... זו לא סיבה לפסול בן אדם בגלל זה....... איה שעצבנית היום במיוחד

oneonone

New member
תודה על קבלת הפנים...

היי, תודה על קבלת הפנים החמה (של חלק מהאנשים לפחות) אשמח לקבל גם תגובות יותר עניניות למודעה שפירסמתי. ואליקו, אני בטוח שאתה אדם מקסים... למרות התגובה קצת ילדותית. אז שוב, תודה על קבלת הפנים. Newman34.

aya_bsf

New member
איש יקר...אולי...../images/Emo140.gif

אולי במקום לפרסם פה מודעה.....תפרסם אותה בלוח ההיכרויות...... ואולי אף תעשה צעד נועז מכך ותיכנס לצאט.....ששם יש הרבה יותר אופציות להכיר אנשים..... ועצה אישית אל תתרגש מאליקו......הוא לא ילדותי, הוא מקסים אבל קצת לא סגור על עצמו.... שלך איה

stefan10

New member
אליקו

הכרתי את דודה שלו ונאמר לי שהיא היתה ילדה לא קלה...

אליקו27

New member
איה יקרה

לא סגור על עצמו ???? אולי תדברי קצת על עצמך ????. בכל אופן תרגיעי ותרגעי

aya_bsf

New member
אני מתנצלת כפרה......../images/Emo24.gif

נראה לי שלא הבנתי את כוונת המשורר במחמאה שנתתי לך....אבל זה בסדר כי בדרך כלל אנשים לא ממש מבינים אותי......לרוב זו אכן אשמתי.... בכל מקרה אין זה תירוץ אבל אני במצב רוח דכאוני זה זמן מה...ואני מצטערת אם פגעתי ברגשותייך לא הייתה זו הכוונה........אני טיפוס שאוהב אנשים...ולא מחפש איך להעליב אותם..... אז בבקשה קבל את התנצלותי....לא התכוונתי לכלום...נשבעת.... שלך איה

stefan10

New member
מה הסטייל שלך ?

אני ממהר ללכת ואחזור ביום א´ למחשב אז תכתבי באישי מה האנשים שמעניינים אותך או לפרטים נוספים עליי תשאל את אליקון אם לא תוכל להמתין עד יום א´...

ז י ק ו

New member
סטפאן, אני חושב שלא הבנת....../images/Emo4.gif

איה היא הכי גבר פה מכולנו.. טוב נו, היא היחידה שיש לה כאן ______ (השלם את החסר) בקיצור היא אישה
בכל רמח איבריה... ולא גבר
כמו שחשבת.

איה כנסי לפה מייד!!!!!!../images/Emo36.gif

מי את שתגידי אם אליקו סגור על עצמו או לא את בכלל לא מכירה אותו!!!!!! ושנית תגידי את סגורה על עצמך?????????????????? יאללה עופי.ושלא תדברי ככה על אליקו הוא החבר הכי טוב שלי ברור!!!!

למעלה