דרוש/ה מטפל/ת אמיץ/ה

דרוש/ה מטפל/ת אמיץ/ה

חברים יקרים, סבתא שלי אושפזה בבית החולים בלינסון ביום ראשון האחרון במצב קשה. היא לא הרגישה טוב, ודודה שלי הזמינה אמבולנס. סבתי הלכה לישון ונרדמה, אבל אז הגיע האמבולנס וגילו שהיא הפסיקה לנשום. כעת לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורה. היא מלאה צינורות מכל הכיוונים, שמחזיקים אותה בחיים. היא בהכרה, אם כי בגלל הסבל והכאבים שכרוכים בצינורות מרדימים אותה לעיתים קרובות. ביום שלישי ניסו הרופאים לנתק את מכשיר ההנשמה, אבל היא לא הצליחה לנשום בעצמה. אם הייתי יכולה, הייתי מטפלת בה בעצמי. הולכת ומנסה את כל מה שאפשר, לא כדי להחזיק אותה בחיים, אלא כדי להקל במעט על סבלה. אבל אני לא יכולה, אז אני מחפשת מישהו שכן יוכל. דיקור, רפלקסולוגיה, שיאצו, או שיטה אחרת. בני משפחתי נמצאים איתה ופתוחים לטיפול כזה, אם כי קשה לדבר איתם על טיפולים אנרגטיים. מדובר באישה בת 97, עם שמונה ילדים ואינספור נכדים ונינים. נכה ועוורת. לא מצב קל. אם מישהו מכם חושב שהוא יכול לעזור, אנא צרו איתי קשר. שבת טובה ובריאה לכולם.

yamit23

New member
../images/Emo24.gif שיהיה לה טוב

ולכם - תחזיקו מעמד עם ההתמודדות הלא פשוטה הזאת.

התפספס לי... סליחה...

הרבה בריאות לכולכם... תנסו לשמור על עצמכם בתהליך הקשה הזה... אני מניחה שהיא מרגישה את כולכם ומתנחמת באהבה שעוטפת אותה הרבה אהבה מיכל אמיתי

תודה לכם

ולמי שפנה אלי במסרים. זה נכון שיש קושי רב גם לבני המשפחה. דיברנו השבוע על טיפול בקשישים, ועל טיפולים מרחוק. בימים האחרונים שני הנושאים האלה מעסיקים אותי מאוד. ניסיתי לשלוח לסבתא שלי אור, והיה נדמה לי שראיתי אותה מוקפת באור ואהבה, ושני מלאכים לצידה. שאר בני המשפחה, לעומת זאת, נראו קודרים עד מאוד... זה זמן שקשה להיות בו רחוקה.

moonlight

New member
כן. זמן קשה לך.

המשיכי לשלוח לה אור. אני אשלח לה מהדרום.

../images/Emo13.gifלא חשבתי עלי...

אלא יותר על הקושי של בני המשפחה שנמצאים לצידה. אבל את צודקת. תודה על שליחת האור, יש לי הרגשה שלא משנה מה יקרה, זה לטובה.

../images/Emo23.gif

מאחלת לך ולמשפחתך שתחזיקו מעמד במצב הלא קל... התנחמו בעובדה שהגיעה לגיל כה מופלג וזכתה ליהנות מכל כך הרבה נכדים ונינים מילדיה ונסו לשחרר אותה באהבה ולעזור לה להירדם, בלי שיעירו אותה שוב... שולחת לך חיבוק חם,
תמי

0 אור 0

New member
מאחלת לה המון טוב

והרבה עוצמה ואופטימיות לבני המשפחה, אנסה לשלוח מרחוק קצת אהבה ואור, מקווה שתדעו גם לשחרר אם יתעורר הצורך, ולזכור את החיים הנפלאים שכבר חותה וכל מה שהביאה לעולם.

טאוֹ

New member
ממשיך לשלוח חיבוקים, לה ולך יקירתי

ומקווה שהטוב ביותר עבורה יקרה.

בקשה מיוחדת מכל אנשי הפורום

אני רואה פה שכולם מחבקים ותומכים . בואו נעשה את זה ביחד , כל אחד בביתו שלו עם התכווננות חזקה באותו היום ובאותה שעה , כך שעוצמת האנרגייה שתשלח תהיה חזקה מאוד . נשלח ביחד בריאות אור ואהבה לסבתא של מיכל הלב. אני מאמינה שעוצמת הביחד תשפיע. במידה ואתם מעוניינים נתכוונן ביחד וכל אחד לחוד , ביום שיקבע מראש פה. אשמח לתגובות:) המשך יום קסום לכולם .

למעלה