דרוש הסבר

דרוש הסבר

לפרק של אנג´ל מהיום !!! מי זאת דרלה וכו´ לא איכפת לי מסופליירים ותודה (;

SaidinsTaint

New member
אני לא בטוח על איזה../images/Emo58.gif

פרק אתה מדבר, אבל סביר להניח שזה הפרק האחרון לעונה של אנג´ל. דרלה היא הערפדית שהפכה את אנג´ל מבחור צעיר לערפד. היא ליוותה אותו במהלך מסע ההרג והרצח שלו בתור אנג´לוס - והיא זו שחטפה והביאה לו את הנסיכה הצועניה - זו שבעקבות רציחתה הוטלה עליו הקללה. דרלה הופיעה מהפרק הראשון של הסדרה בתור אחת ממשרתותיו של המאסטר. כשבאפי איימה עליה באקדח קשת, היא הוציאה אקדח והתחילה לירות בה ובאנג´ל. היא מתה לפני סוף העונה הראשונה. - ועכשיו היא חזרה...

blackwolf

New member
מאוד, מאוד חזק!

כתבתי תגובהה ארוכה מאוד להודעה הראשונה שלך, אבל היא לא נשלחה ולא היה לי כח לכתוב אותה שוב. בכל מקרה, אני לא יודעת על איזה פרק אתה מדבר ומה ראית עד עכשיו, אבל הקשר שלהם ממש ממש חזק.

SaidinsTaint

New member
בלי דרלה

אנג´ל היה מת לפני יותר ממאתיים שנה בלי התערבות נוספת של דרלה, הוא עדיין היה ערפד צמא דם.

iDiT HP

New member
../images/Emo58.gif עונה שניה ושלישית של אנג´ל

משש לא!! היא בסוף אחרי שהיא מסכימה להיות טובה והכל מביאים לה את דרוסילה והיא הופכת אותה לערפדית שוב... והיא בכלל לא רצתה!! זה היה מזה מבאס!! ואז מה שקורה בעונה השלישית! אני אפילו לא אתחיל!! אוקי אני אתחיל... אני אם מישהו רוצה שיהיה לו כיף לראות את הסידרה שיצא מההודעה מהר!!
דרלה בסופו של דבר נכנסת להריון מאנג´ל!! והיא מביאה לעולם תינוק שתכנית אין סיכוי שיהיה קיים כי לערפדים אין את היכולת הביולוגית להביא ילדים! אבל נס גדול! ויש את דרלה הערפדית חסרת הנשמה עם הילד הקטן בתוכה ולו יש נשמה שמשפיעה עליה ובסופו של דבר היא הורגת את עצמה כדי שהוא יוולד! וזה היה פשוט פרק עצום! בקיצור לאנג´ל יש ילד שעל ראשו יש מספר של נבואות וכל העולם רוצה להרוג אותו... עד לכאן הגעתי עם הסידרה אין לי הרבה מושג מה קורה משם... אבל דרלה מתה שוב... אישית יותר טוב לא הייתה לה השפעה טובה על אנג´ל... הם היו מאוד מאוד קרובים... יותר מדי... למרות שהוא לא איבד את הנשמה כשהם שכבו... רק באפי יכולה!! וככה זה ישאר! *מבט רצחני - חושבת על קורדיליה...* ואם זה לא ישאר ככה אני אמצא את ג´וס ואצעק עליו... הוא ישאר בחיים כי אני מתה עליו... ועל העבודה שלו...

בתאללל

New member
תזכירו לי רק מי זאת....דרלה בדיוק ו

איך את בדיוק יודעת את כל זה??????.

SaidinsTaint

New member
תקראי את ההודעה שלי למעלה../images/Emo58.gif

בשביל מי זו דרלה... רגע - היא הוחזרה לחיים בתור ערפדית או אישה חיה?

למעלה