דרוש גל"צניק !!!

דרוש גל"צניק !!!

כדי לענות על מס תהיות... 1. למה תיבת המייל של ליעד מודריק לא עובדת כבר חצי שנה יותר והיא עדיין ממשיכה להפנות מאזינים תוך התנצלות על אי מענה ? 2. מה קרה ביום חמישי האחרון שלא הייתה המילה האחרונה ? 3. איך מר סגל הצעיר והצבעוני זכה להנחות את בוקר טוב ישראל ביום רביעי? אגב- שידור אנרגטי וקולח כזה מזמן לא היה בבוקר טוב ישראל, בדרך כלל יש את הפומפוזיות של גולן יוכפז או את "אני עוד מעט יתעורר" של מיכה פרידמן (ואת שניהם אנחנו אוהבים) 4. ושאלה קצת צינית...למה הדר מרקס חייבת להיות נוכחת ב"שטח שש" ? זה נשמע כמו שרן יבנאי הביא איתו את אחותו הקטנה שמתפרעת באולפן ומפריעה עם בדיחות של הגן באמצע דיונים רציניים. רוצים חיוך וצבע ? תגדירו לה מתי היא נכנסת לשידור או תנו לה פינה. תשובות נא לא לשלוח למייל של ליעד מודריק הן לא יענו

10יוסי10

New member
לגבי שאלה 3

אני לא יודע בדיוק למה סגל שידר, אבל אני יודע שהשבוע מיכה פרידמן שידר רק ביום ראשון וגולן יוכפז שידר בשאר הימים (שני,שלישי,חמישי,שישי), פרט ליום רביעי בו הוא מנחה את "רשת על הבוקר". כנראה, שהייתה סיבה מסויימת שבגללה מיכה פרידמן לא יכל לשדר בעוד ימים חוץ מיום ראשון, וביום רביעי, בגלל שגולן יוכפז משדר בערוץ 2, לא הייתה ברירה אלא למצוא מחליף לשני השדרנים הקבועים.

למעלה