דרוש בדחיפות!

• פותח הנושא lr333
  • פורסם בתאריך

lr333

New member
דרוש בדחיפות!

דרוש בדחיפות ראפר במסיכה! -הראפר צריך להיות ברמה טובה -הראפר צריך להגיד שהוא מוכר בסצינה ושיש לו חומר חדש -הראפר צריך להיות פנוי ב 19.4 בערב -הראפר צריך לדעת להגיע לאיזור הטיילת בת"א (כיכר אתרים) *הערה*: מירו או חמי שימו לב שכתבתי ר-א-פ-ר בר-מ-ה! לפרטים נא לפנות ל DJ$upreme

rockninja

New member
אני מציע את

האזימוט יש לו את הקול, הזרימה, והכתיבה שלו גם השתפרה לאחרונה. מה שמעצבן זה שהוא סנג'ר של *מאש*

D END

New member
חחחח.... איך רואים שאתה בקיקס !!!

אתם והשטויות שלכם חח.... מצחיקים אבל דבילים חחחח...

lr333

New member
יפה אתה יודע לקרוא!

אתה יודע שאני בקיקס כי כתוב לי בחתימה

WickiD

New member
360 360 360 360 360 360 360 360

שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי שי או שלא?......

theNAILER

New member
מי כבר FULL זמן מנסה להתנער מתדמית?

הביץ'? נכון! יואב הצל אליאס! למי נמאס לקרוע את התחת ואז שברדיו יגידו ועכשיו שיר של להקת סאבלימינל או שדודו טופז יגיד: סאבלימינל שעולים עם סיוון!! בוא נראה אם הוא באמת מלך לבד או שהוא טוב רק בין הקטעים של סאב.

Little MC

New member
אלירן.. גם אתה בקיקס..

בוא נצטט: "ליאור אחשלי, אני רוצה להצטרף לקיקס, מה אני צריך לעשות?" "תהיה מצחיק ודבילי ואתה בפנים" "אוקיי אני ינסה, אבל אף אחד לא דבילי כמו רוק נינג'ה" -טוב הנקודה שלי: דיי לקרוא חתימות *מאשניק* *אגב אני מציע את "מיקלמקס3" לראפר במסיכה

theNAILER

New member
תגידו לי אם אני טועה..

קיקס זה 10 ילדים שרצו להיות מגניבים ופתחו מועדון ואתר מפגר ברמה של כיתה ג', ואז שאלו אותם מה משותף להם והם החליטו שמה שמשותף להם זה שהם יכולים להיות מטומטמים? יעני מועדון של מפגרים עם רשיון?! **תקנו אותי אם אני טועה ולא הבנתי**

rockninja

New member
חחח עוד תיקון

נכון לעכשיו 39. נייל פיספסת את הנקודה האדומה שצריך לחבר לשאר הנקודות במשחק הדפוק הזה שהיה בבצפר איילון זה היה במערכת הפעלה כזאת כאילו אלטרנטיבה מפגרת לווינדוס זה היה בעיברית והכל והיה נוח להפעיל לומדות מעצבנות אז המורים היו מבסוטים ואנחנו כל הזמן שיחקנו במשימה 1 כי זה היה המשחק היחידי בשעשועים שם שהוא היה אשכרה כיפי אז המורים גילו שאנחנו נהנים ממנו ולא שמים על המטרה אלא פשוט מפציצים מה שבא אז הם החליטו שאסור לשחק גם בזה בעעע נייל, או אולי אתה מעדיף שאני אקרא לך *נייל* או *מסמר* או פינקס או מה שבא לך, קיקס זאת פילוסופיה. כל יום מצטרפים אלינו אנשים שמסכימים עם התיאורייה ומפיצים את זה למי שהם מכירים. זה רק מראה כמה שהתאורייה אלמוגית אז הזילזול שלך, כאן אמורה להיות ירידה חכמה אבל אין לי כוח, מיותר ואף נלוז. הוא נלוז בהווה הוא מלוז? בעתיד הוא ילוז אז זה גיזרת ע"ו שורש ל.ו.ז.

lr333

New member
לא זוכר את המשחק הזה

אני זוכר את "כמה ולמה ברצף"! שהיו שם איזה 10000000000 שלבים עכשיו אני מבין למה זה ברצף

rockninja

New member
גם סאב הושפע מזה

"אני פותח דלת שדרכה כולם עוברים ברצף" אני זוכר שהם שיגעו לנו ת'שכל עם המשחקים האלה והיה גם את המכוער הצהוב הזה שאתה מנסה לנחש מילה כמו בגלגל המזל רק שאין גלגל ואין מזל וככל שאתה טועה רואים חלקים שונים של הפרצוף שלו עד שבסוף זה נתקע באותו הקשר, ניצחנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-0 יא מאןןןןןןןןן

Little MC

New member
עוד תיקון!!

קיקס מעכשיו כבר לא נקרא קיקס זה "מועדון הלוזרים המאגניבים שעושים שטויות ואנשים שונאים אותם" השם הומצא על ידי אזימוט השולת התותח האלוף

theNAILER

New member
אוקיי: ניסוח מחודש

אתם 40 (איזה לארג'יות!!) ילדים שאני לא מבין... תהנו.. מפרגן.. @$%$%..... נייל\ניילר\IB\קפטן\11 -תבחר.. מה שאתה רוצה הולך (לא אני לא סכיזופרן מי שמכיר אותי מכיר את כ-ל השמות האלה שעושים אותי מגניב...
) לא הבנתי מה הקשר עם סאב... והמשחקים... שיהיו לכם חיים טובים... BTW.. אתם מופיעים? יש לכם הרכב (יעני איזראל וו טאנג קלאן?) יחידים צמדים משהו?

למעלה