דרוש אתר סקי

Timewalker

New member
דרוש אתר סקי

אני מעוניין לצאת לחופשת סקי עם חבר ילדות בעונה הקרובה.

הפרטים:
החבר לא גלש מעולם - ולכן כל אתר בסיסי יספיק לו.
לי יש מספר שנות גלישה באמתחתי, אבל לפני שנתיים קרעתי רצועה בברך. כיום אני שנה וחצי לאחר ניתוח שחזור רצועה ובחורף האחרון גלשתי קצת.
אין לי את הבטחון שהיה לי פעם (וגם הכושר לא מה שהיה פעם) ולכן אני אחשיב את עצמי כגולש בינוני (כבר גלשתי על אדומים השנה).
תקציב: לא לחוץ (נגיד 1200-1300 EUR)
תאריך: גמיש עם עדיפות לזמנים שהאתרים לא מפוצצים במשפחות
אפרה סקי: שנינו לא בליינים גדולים

מצד אחד אתר של מתחילים+ אמור להספיק לנו, אבל מצד שני כשראיתי את המפה של בנסקו נראה היה לי שאני אספיק לעבור על כל האתר ביומיים גג. (לקחתי את בנסקו כדוגמה לאתר של מתחילים)

האם יש המלצות לאתרים אחרים שיתאימו לשנינו?

sgebay

New member
Cervinia, Val Thorens

שניהם מאוד מתאימים למתחילים ומאידך מציעים שפע מסלולים גם למתקדמים

Timewalker

New member
גם אני חשבתי על Val Thorens

הייתי שם לפני כמה שנים במסגרת חופשה משפחתית (קלאב מד) וזו היתה אחת מחופשות הסקי הטובות שהיו לי (ללא שום קרדיט לקלאב מד...).
החבר רוצה קצת להתפנק, אם אפשר והתקציב לא יותר מדי מוגבל (יותר ממה שציינתי).
העיירה היתה נחמדה מאד ויש מה לעשות שם בערב.

marceloros

Member
מנהל
תרשה לי להפנות אותך

למאמרי הפורום וקרא שם את הסיכום שלי על בנסקו.
אני גם הייתי "בהרצה" אחרי ניתוח, כן האתר קטן, וגם כן נהניתי לחרוש אותו באיזי ועד כבד לקראת סוף החופשה.

גם יצא לך בזול, גם תעשה הרצה, גם תהנה (בטח חבר שלך), גם יש לך כבר סוכנת מוכנה מראש, וגם המינוסים לא נוראיים (ציוד לא חדיש למשל)

natyh

New member
פורמיגאל

אתר קרוב לסרגוסה , הרבה זמן לישון לא יהיה לכם ....סרדניה ליד ברסה, אם חיי לילה הם הענין , אם החבר רוצה ללמוד לגלוש באתר ברמה צרפתית במחירי אנדורה אז באקירה אך חיי לילה לא יהיו שם , אם התקציב נאה אז 6 ימים בבקירה ו 6 ימים בסיירה נבדה ביקור בארמון אלהמברה , חיי לילה והופעות פלאמנקו בגרנדה יהפכו את הנסיעה לנסיעת של פעם בחיים כי מחירים כאלו לא יהיו הרבה זמן.

eran_le

New member
Saalbach באוסטריה

די גדול ונחשב ידידותי למתחילים. יש שם כ 200 ק"מ של מסלולים, אבל אם זה נראה לך לא מספיק ואתם עם רכב אפשר לקנות סקי פס שמכסה אתרים רבים נוספים בסביבה, למשל Zell Am See או Kitzbuhel.

למעלה