דרושים

דרושים

דרוש פאב בירושלים שאפשר לשבת בו עד חמש בבוקר ולא להגיש לא בנוח. דרושים חברים שבראש שלהם לשבת ולזיין את השכל על בירה עד חמש בבוקר. ייתרון לאוהבי גולדסטאר. דרושה עיר שיש בה פאבים שפתוחים כל הלילה. ייתרון לעיר עם מגוון של פאבים כאלה. דרוש ארון בגדים גדול יותר מקופסת הגפרורים שיש לי. דרוש בושם. ייתרון לאחד שלא עולה 550 שקל. דרושים עוד 10 קילו למסת הגוף שלי. ייתרון לשרירים, אך גם שומן עשוי להתקבל לתפקיד. דרוש/ה פסיכולוית/ית. דרושה קצונה. ייתרון לקרבית. דרושות סמכותיות ואסרטיביות. דרושה חתימת רב-סרן לפטור גילוח שלי. דרוש צדק בעולם. דרוש כתב-יד יפה יותר. ייתרון לכזה שלא נראה כמו כתב-יד של כוסיות. דרושה אהבה.

Cobe Anan

New member
בוא לאילת.

אני לא יכול לספק את כל הדרישות שלך (עם דגש על האחרונה), אבל פאבים עם גולדסטאר שפתוחים עד הבוקר- נראה לי שאפשר למצוא פה.

Cobe Anan

New member
../images/Emo62.gifתפתחי חנות../images/Emo70.gif

"נחמדות זה אנחנו"
למרות שמשהו רומז לי על פשיטת רגל צפויה

Cobe Anan

New member
אני אמרתי משהו כזה../images/Emo35.gif

פסססססט... אתה מפליל אותי פה...! שששש...!

Paranoid Eyes

New member
זאת ליאת

ואנחנו אוהבים אותה, או לפחות אני :) גם אתה תלמד לאהוב אותה, היא לא מתכוונת להרע.:)

מה לקחת קשה?הלו?

אתה באמת ממש מתבכיין פה. חסר פאבים בירושלים? האמת שיש יותר מדי..ולא מזמן נפתח עוד אחד. ואפשר לשבת שם עד 4 וחצי גג. מה הסיפור של חמש בבוקר? ולמה לא נוח? תעשה משהו במקום להתלונן.

לא, לא...

לא הפאבים הייתה התלונה המרכזית שלי בהודעה, אבל ניחא - זה לא שווה את הטחינה שנעשתה פה. בכל מקרה, הקבלת פנים שלך לא הייתה הכי מכובדת, וכן - מעט פוגעת. לא נורא, בקטנה.

סנטה

New member
ברוך הבא.

אני חושב שתתחיל באהבה. זה יספק את השאר,מבטיח .

למעלה