חחח.. גמאני לא טעמתי
נ נעמקה19 New member 12/4/06 #35 את הנקנקיות הקטנות? גמאני לא אכלתי. הגדולות היו מעולות!!!!! כשהתחילו להכין את הקטנות, אני כבר שקעתי בשקית של צ'יפס...
את הנקנקיות הקטנות? גמאני לא אכלתי. הגדולות היו מעולות!!!!! כשהתחילו להכין את הקטנות, אני כבר שקעתי בשקית של צ'יפס...
א אורטל לאב דון New member 12/4/06 #15 חחח כן בטח ../images/Emo6.gif יש לי קול של פקאצה וסנובית !!!!!!!1 כל החברות שלי אומרת לי את זה, אבל הן אומרות שזה יפה איזה פיצול הן
חחח כן בטח ../images/Emo6.gif יש לי קול של פקאצה וסנובית !!!!!!!1 כל החברות שלי אומרת לי את זה, אבל הן אומרות שזה יפה איזה פיצול הן
א אורטל לאב דון New member 12/4/06 #16 וחוווווץ מזה הקול שלי לא דומה.. לאף אחד משם.. [ניראה לי ] אז ככה ש...
נ נעמקה19 New member 12/4/06 #17 נכון. הם צודקות ../images/Emo3.gif יש לך קול של פקצה, אבל זה קול יפה :]
א אורטל לאב דון New member 12/4/06 #18 חחחחח תודה על המחמאה../images/Emo6.gif יאא נעם, את זוכרת שהקלטתי את עצמי כדי לעשות חזרה ל....[את יודעת ] חחחחחחחחחח גאד זה היה מצחיק XD אבל בדוגרי עכשיו, המקרופון מעוות את הקול בצורה כ"כ ענקית
חחחחח תודה על המחמאה../images/Emo6.gif יאא נעם, את זוכרת שהקלטתי את עצמי כדי לעשות חזרה ל....[את יודעת ] חחחחחחחחחח גאד זה היה מצחיק XD אבל בדוגרי עכשיו, המקרופון מעוות את הקול בצורה כ"כ ענקית
ח חייםםםם היחיד New member 12/4/06 #20 לא אכפת לי גם לנסות, אני רק צריכה להיות בטוחה שמיקרופון פועל. ואגב אמנם אני בת אבל כמעט כולם בטוחים שאני בן, ככה שאין לי בעיה לדובב לא בן ולא בת.
לא אכפת לי גם לנסות, אני רק צריכה להיות בטוחה שמיקרופון פועל. ואגב אמנם אני בת אבל כמעט כולם בטוחים שאני בן, ככה שאין לי בעיה לדובב לא בן ולא בת.
S shminia net New member 12/4/06 #24 לכ מי שמעוניין אנא פנו אל במסרים ובחרו דמות מתוך הרשימה המוצעת לכם בהודעה הקודמת אותה תרצו לדובב. כרמל,שמיניה.נט
לכ מי שמעוניין אנא פנו אל במסרים ובחרו דמות מתוך הרשימה המוצעת לכם בהודעה הקודמת אותה תרצו לדובב. כרמל,שמיניה.נט