דרושים...

skykef

New member
דרושים...

ל-Skykef דרושים צלמים. דרישות מינימום : 1. אנשים שאוהבים אנשים. 2. 200 צניחות חופשיות. 3. צנחנים שאוהבים לצנוח הרבה... נא לשלוח מסר אישי. צוות Skykef

FlyingMoo

New member
כמו כן דרושים עוזרי פאקרים!!!

להלן תיאור התפקיד - אחראים תדלוק הפאקרים באשר הם בפול אפים ולשים את הTOOL בלולאת הסגירה - אחראים לוודא השקיית הפאקרים במים קרים (את ולדימאן בבירה), כמו כן שיקבלו הרבה שמש - אחראים לזרוק מעת לעת גומיות באנג'י על השריף שנובח שצריך עוד ריג - אחראים לתזונה נכונה של הפאקרים, כמו גם להזכיר לגלעד להביא תפוחים ולהזכיר ליוגי להביא דליפקאן - נא לפנות רק עם המלצות, 1.70 ומעלה 90 60 90 ו/או יכולת שאיבה אוראלית מוגברת... נא לפנות לאחד הפאקרים בסופי השבוע בתודה MOO

Vlady Man

New member
Moo

The Sheriff

New member
כמו כן דרושה פרה חדשה !!!!!

הפרה שלנו רזתה ונעלמה, היא הפכה להיות חתיכה מדי להגדרה פרה ! אההה והיא גם נופלת לאט עכשיו ?(רק 150 MPH) המועמד שיבחר יקבל חליפת פרה מקורית !!!!

zadek

New member
שריף-אתה מוזמן תמיד

בוא תנסה ליפול איתי ביחד!!!:)אתה בישיבה ואני על הבטן-נראה אותך...המנצח מקבל את החליפה המקורית

Roybit1

New member
גד בישיבה?

כמו שאני עושה בייס עם BIRDMAN.. תן לו ללמוד קצת, להשתפשף, אח"כ התערבויות..

FlyingMoo

New member
גד - לא כולם מכירים אותו !!!

יש מישהו שיודע, פרט לפרה המעופפת כי גד, פרי יצירת מועדון סקייקף, זכה בתחרות הבלתי רשמית לטיסת הגב המגניבה ביותר של 2006 ?!?! הראו לי מישהו שטס על הגב יותר טוב ממנו, ואני אראה לכם שפנפן סגול מעופף עם יכולות ריקוד סטפס בלתי מעורערת וחדק שיוצא לו מהתחת... חולה עליך שריף... נתראה עוד כמה שעות

The Sheriff

New member
הסגן שלי מלכלך עליי ?!?!?!

פה בדפי הפורום ????? צפה פגיעה / קרקוע... ועכשיו הפרה, תודה על הפרגון !! חולה עליך יותר אתה בא גם מחר ?

The Sheriff

New member
אחי, על ליפול מהר אני אתך לא מתערב

זכית בחליפה נצחון טכני... אתה יכול להתחרות עם רועי, הוא תותח ב HEAD DOWN !!

למעלה