דרושים! סרטונים ושחקנים לאתר ג'קאסס ישראל.
ה הבחור הקשוח New member 21/11/05 #3 דרושים! [גם] עובדים לחברת ההיי-טק "חלל בהילך גבוהה" לאנשים שאוהבים להיות בעננים. [למעשני חשיש בלבד!]
א א ל ו נ ו ש י ת New member 22/11/05 #4 שיהיה המון בהצלחה! ../images/Emo41.gif מחכה לפתיחתו הרשמית בקוצר רוח =)
ה הכל נפלא New member 24/11/05 #5 סרטון מבית שני אנשים וגמד הפקות בעמ סרטון מחתרתי שמופץ בדרכים-לא-דרכים, נונסנס חדשני, אומנות קונספטואלית וקונטרברסאלית אנטגוניסטית ראדיקלית ושני אנשים שמרביצים לגמד. הנה זה
סרטון מבית שני אנשים וגמד הפקות בעמ סרטון מחתרתי שמופץ בדרכים-לא-דרכים, נונסנס חדשני, אומנות קונספטואלית וקונטרברסאלית אנטגוניסטית ראדיקלית ושני אנשים שמרביצים לגמד. הנה זה
ש שאפה מטריפה New member 24/11/05 #7 יש לי יכולות משחק שחבל לכם על הזמן! אני מ'זה טובה במשחק...! זה התחיל מגיל קטן... שיחקתי "טאקי" בשכונה... אח"כ זה התפתח ל"שבויים".. ולדוקים... עכשיו-אני האלופה!!!
יש לי יכולות משחק שחבל לכם על הזמן! אני מ'זה טובה במשחק...! זה התחיל מגיל קטן... שיחקתי "טאקי" בשכונה... אח"כ זה התפתח ל"שבויים".. ולדוקים... עכשיו-אני האלופה!!!
א א ל ו נ ו ש י ת New member 25/11/05 #9 חלשששששששש.. ../images/Emo41.gif אם את לא משחקת בברביות - זה לא שווה את זה.