דרושים!

דרושים!

דרושים לקבוצת עוף החול מתרגמים, לפרקים: 5, 16. עם רמה טובה באנגלית ובעברית. לפניות והתעניינות: הקליקו

coolit

New member
../images/Emo32.gif

הם הולכים לשחרר מחר מאות רוצחים. והם עוד חושבים שזה שעכשיו יסתובבו מאות טרוריסטים חופשי בחוץ יגרום להפסקת הפיגועים. כמה מטומטמים אפשר להיות?

mishmesh

New member
ברית, אני לא חושב שכדאי לעורר פה

ויכוחים פוליטיים.

mishmesh

New member
עצם זה שאת מביעה דעה על נושא טעון

כזה, ומן הסתם יהיו אנשים שדעתם שונה משלך, זה כבר פותח פתח לצרות. בלי קשר לטאקט-זה פשוט לא טוב להתחיל ויכוח כזה. אז אני מבקש שאף אחד לא ימשיך להגיב פה, כי זה עלול להסתיים ברע.

coolit

New member
וגם מעצבן. ../images/Emo46.gif

שמפנים התנחלויות, אחד מהסעיפים שלנו, בזמן שיש פיגועים, הפרה ברורה למדי של הסעיף שלהם.
לא אכפת לי וויכוח לא וויכוח, אני עצובה, אין לי שום כוונות לשמוע על טאקט או משהו בסגנון -_- כי אני כבר החלטתי שנמאס לי לרדוף אחריו, לא אכפת לי כלום עכשיו.. ואני עייפה.

=Wednesday=

New member
זה ממש לא קשור לטאקט..

פשוט, חבל שיתחילו כאן וויכוחים פוליטיים מעצבנים וחסרי טעם. וזה מה שקורה בדר"כ בעקבות התבטאויות כאלה.

coolit

New member
אני לא יודעת מה קשור לטאקט ומה לא,

לאנשים בפורום הזה יש נטייה לקשר כל דבר לטאקט.. 0_0 אני דווקא אוהבת להתווכח. וצריכה להתבטא.
ולא אכפת לי אם יהיה ויכוח או לא, ולא אכפת לי מי יריב עם מי או לא, לא אכפת לי כלום.

mishmesh

New member
אם את רוצה להתבטא תעשי את זה

בפורומים המתאימים. עכשיו תשבי ותחשבי טוב טוב אם את רוצה שיתפתח פה ויכוח פוליטי שאת פותחת אותו. תחשבי על התוצאות. תדמייני מה עלול לקרות.

coolit

New member
זה לא מעניין אותי.

ואני גם לא מבינה איך מישהו יכול לחשוב אחרת.
לשחרר רוצחים? למה לעזאזל? ולמה לחשוב שדווקא זה שמשחררים רוצחים, שאתה יודע שהם שונאים את המדינה שלך, יגרום לפיגועים להפסיק? אוףףףףףףףף.... אצלם רוצחים ישר כל מי שעושה דברים הרבה פחות חמורים, ובכלל מי שסתם אזרח תמים
, ואצלנו הם אפילו לא בכלא.
ולא, לא, לא אכפת לי אם מישהו יתחיל להתווכח. בעיה שלו.

coolit

New member
זאת בדיוק הנקודה.בממשלה שאמורה להיו

ת ימנית:(

למעלה