דרושים

דרושים

דרושים לקבוצת עוף החול מתרגמים עורכים והגההים לתרגום הספר החמישי בסוף הפרויקט תקבלו עותק של הספר המתורגם! הפרקים הפנויים לתרגום הם: 19 20 21 23 24 25 30 32 אם משהו מעוניין לתרגם שיכנס לאתר www.harrypotter5.2ya.com בתודה מיצי סגן אחראים. והאחראים נדב ומשה.

coolit

New member
רצוי שכל אחד ייקח עליו עוד פרק,

בחיים לא תגמרו.. ותתחילו פשוט.. וקלטו כבר: מ-ג-י-ה. מגיה. מגיהים. קאפיש?

איזה אנטים אתם

בסדר הבנו יש לכם כבר פרויקט אחד של הפורום "הספר" אבל במקום לשבת לקטר עלינו וללעוג לנו או שתעזרו או שתסתמו כבר כי אתם כבר ממש מתחילים לעצבן...

coolit

New member
../images/Emo4.gif

מה שאני עשיתי זה להציע שכל אחד ייקח עליו עוד פרק, כי אין פה עוד אנשים שרוצים.. פשוט חבל על הזמן, קדימה תתרגמו. ותיקנתי לך שגיאת לשון. והשאר ביני לבין אופיר.

Kryptonite

New member
אנחנו לא גנבנו את הפורמט../images/Emo168.gif

ממשהו אחר. ואנחנו לא נסתום - כי אם לא שמת לב, זה פורום פתוח, וכולם יכולים להביע את הדיעה שלהם כמה שהם רוצים (בדרכים מנומסות כמובן, לא בדרכים.. אהממ... ערסיות כמו שאתה נהגת ^^) אז יש לך בעיה? תבלע את הלשון!

אתה יודע מה

אתה צודק מותר להגיד מה שרוצים ואני נאישית תומך בזה מאוד (זה עיקרון) אבל כולם כבר אמרו לנו דברים הרבה יותר גרועים מ"תסתמו כבר" ותסתמו כבר כמו שציינתי זאת לא בדיוק קללה וזה גם לא ביטוי ערסי כמו "בו'נא" או "ס'אמק" אני שומר על הגבולות שלי אז בלי טינה בסדר?

Kryptonite

New member
אבל...../images/Emo168.gif

איך אתה מצפה מאנשים שיגיבו אחרי שאתם גנבתם דברים שעמלנו עליהם? תחשוב על זה... אישית לי אין טינה...

תודה רבה

וזאת לא אגודה זאת קבוצה מסודרת כדי שנוכל ליצור קשר עם חברי האתר ולהעביר חומר יותר טו אם אתה רוצה יש לנו אתר ואני יודה לך אם תפסיק/י ללגלג כי את זה כבר עשו מספיק

למעלה