דרושים

באגומט

New member
דרושים

1. אנשי מקצוע עם נסיון בפרינט ובווב, להדרכה, בצפון (כרמיאל, טבריה, צפת). נדרש נסיון והכרות עם הכלים הנפוצים בשוק - וחשוב לא פחות: עם כלים חופשיים וחינמיים. העבודה כעצמאים - מול חשבונית-קבלה. אין צורך בנסיון בהדרכה, אבל בהחלט נדרשת התשוקה לכך - הדרכה מתאימה ומקצועית תינתן. תשלום גבוה - פרטים מדוייקים מול מועמדים רלוונטיים. לפנות אל: [email protected] 2. דרושים גרפיקאים, בהתנדבות, למשימות קטנות (לא אומר פשוטות, נכון שהכי מעצבן זה לומר לבעל מקצוע מה פשוט ומה לא..?) בפרוייקטים התנדבותיים שנועדו לתרומה לקהילה. לדוגמה: פרוייקט הבקבוקים שבחתימה.

yabubi

New member
למה שלא תשלב?

שהתלמידים בקורסים שאתם מלמדים יבצעו את עבודות העיצוב ההתנדבותיות וכך תצאו עם ערך מוסף: גם הסטודנטים עשו משהו עם ערך מוסף, גם זו תרומה לקהילה, וגם זה ממשי ויכנס לתיק העבודות שלהם יכול להיות כפרויקט קבוצתי, או בשיטת - הצעות שיועברו לארגון אליו תורמים והוא יבחר את העיצוב הטוב ביותר לדעתי אחלה דיל

באגומט

New member
כי לא מערבבים שמחה בשמחה

לעתים זה לא חוקי ולעתים סתם פותח פתח לסכסוכים וצרות. מי שבקורסים שלנו עושה עבודות תמורת תשלום שמקוזז לו משכר הלימוד. כך יוצאים עם תיק עבודות אמיתי, מול לקוחות אמיתיים ולא משהו וירטואלי..

פודיום6

New member
אני לא מאמין שזאת התשובה שלך

yabubi

New member
למה לא חוקי?

לא חוקי לעשות פרוייקטים משותפים עם הסטודנטים? זה לגמרי מקובל. אלא אם מדובר בפרויקטים למטרות רווח - ואז למה מראש לחפש מתנדבים?

באגומט

New member
ניסוח לא מדוייק מבחינתי

לא לא-חוקי, אלא בעייתי מבחינת ההתקשרות שלנו עם הסטודנטים. חלק נכבד מהמימון של התלמידים לקורסים, מגיע בעזרת העבודות החיצוניות.. אגב, רק כדי ליישר את הפינה הזו לך ולקוראים האחרים, גם הקורסים אינם למטרות רווח.. וכדי להמנע מהמשך דיון לא נעים (לאור המגיב האחר והערך המוסף שהביא לדיון..), לא אמשיך לכתוב ולפרט בנושא, ברשותכם.

פודיום6

New member
גם פרויקטים למטרות רווח מקובלים

לפעמים רק החברה שעושה את השיתוף פעולה מרוויחה ולפעמים גם הסטודנטים שהעבודות שלהם נבחרות.

פודיום6

New member
פירוש

1. למקום עלום שם בצפון דרושים אנשים בלי ניסיון כדי ללמד (כבר פתיחה טובה לפרסומת שלכם). בנוסף יצירת הקשר היא רק דרך דוא"ל שאם תבדקו את האתר שאליו הוא מוביל תגלו שאין שם כלום. הבטחה לתשלום גבוה (יחסית למה?) לאנשים הרלוונטיים. 2. בנוסף דרושים אנשים למשימות מאוד מסובכות בחינם. לפרויקטים "וירטואליים" שאפילו לסטודנטים שלנו לא היינו נותנים כדי שיכניסו לתיק עבודות. כלומר גם תעבדו וגם לא יהיה שווה לכם אפילו להציג את זה בתיק עבודות "אמיתי". נשמע מפוקפק? למה שלא תקראו על פרויקט הבקבוקים?

באגומט

New member
אני כל כך עלום שמופיע בשמי המלא

עם אתר על שמי, שדרכו אפשר - בקלות, להגיע אל הטלפון שלי. אפילו עם הטוויטר שלי, עם תמונה שלי. ועמוד עם תמונות של ילדיי.. הביקורת שלך כל כך חריפה, חדה ונטולת בסיס - שאין לי אלא לשער שיש מניע סמוי מאחוריה. היתה לי תחושה שהבוקר אדרוך על משהו כזה..

פודיום6

New member
זה שאתה כותב שאתה מופיע בשמך

לא הופך את זה לנכון. אלא אם השם שלך הוא "באגומט". אני לא ראיתי כל אזכור לשם שלך. כתבת על סוג של קורסים שאתם מעבירים. אך לא טרחת לציין מי עומד מאחוריהם. הצעת הצעה לעבודת התנדבות ואח"כ בעצמך כתבת שזו עבודה "וירטואלית". כל אדם שיש לו ראש על הכתפיים ישר מבין עם מי יש לו עסק כאן. אני לא יודע מה אתה מוכר אבל זה מסריח ואני לא קונה את זה.

למעלה