דרושים

דרושים

עלה לי איזשהו רעיון, תגידו לי אם אני הוזה או מטורפת או לא לעניין או לא יודעת מה. חשבתי לעשות כאן מידי פעם שרשור של 'דרושים', וכל אחד יכול לכתוב את מה שדרוש לו או לאיזשהו חבר שלו, ואם מישהו חושב שיש לו משהו מתאים - הוא יכול לשלוח פרטים במסרים. לדוגמא: דרושה רווקה עדה: גיל: גובה: סגנון: וכו' אני לגמרי הוזה או שזה יכול ללכת?

קליט

New member
זה אפשרי אך ורק בשירשור החברתי

למה ? כי כך דעת המנהלים שליט``א !

אמממ..

שמעתי פעם רב שאמר, שאיזה סיכוי יש לכל אותם אנשים שמכירים את חציים השני,שלא בדרך שידוך?! מועט. כיון שזאת לא הדרך בה הקב``ה חפץ שנכיר את עתידינו. אי לכך,איני חושבת שדרך זו מועילה.. חבל. הגענו כולנו לפרק השידוכים,נעשה זאת בדרך מכובדת ונאותה לבנות בית יעקב ובחורי ישיבות. בהצלחה.

הבהרות

לפי תוכן תגובה זו ולפי מסרים שונים שקבלתי, הבנתי שלא הבהרתי את עצמי מספיק נכון. ממש ממש לא התכוונתי ליצירת קשרים דרך הנט! התכוונתי פשוט שננסה להיות קצת שדכנים בהתנדבות... הרעיון הוא לכתוב מה מחפשים, אם מישהו חושב שיש לו משהו מתאים - הוא שולח עליו פרטים במסרים. מקבל המסר מברר על המועמד. במידה וזה נראה לו מתאים אפשר לערב שדכן מיקצועי שיציע לצד השני. ואני חוזרת ומדגישה - אני נגד יצירת קשרים דרך הנט!!!

kiss 18

New member
מה חסה?

מה חסה מה?!??

אההההה...

למה לא?! בכיף... דרוש בחור, לא גבוה,לא נמוך לא יפריע לי אם אתה תמיד גונב את כל הפוך... עדיף שיהי'ה קצת קר,זה לא אסון, רק אלוקים,שאפסיק לישון באלכסון. ואם אפשר שיהיה עם חוש הומור, שלא יפריע לו שלפעמים אני צוחקת ונוהרת כמו חמור... אחד שיסתכל עליי במבטי הערצה כשאני שוטפת את הכלים ויגיד את מה שכל אחת רוצה לשמוע "כשנתחתן נתחלק בכל התפקידים..." דרוש בחור, לא חכם גם לא טיפש, אחד שיבין כשבא לי לפתוח את הבוקר כל בוקר בלקבל ממנו SMS... אחד שיגיד לי כמה שהוא אוהב בכל דקה שרק אפשר, אחד שמהפגישה של שלשום מחכה כבר לפגישה של מחר... דרוש בחור, לא עשיר ולא עני, רק שיהי'ה לו מספיק כסף לנסוע חצי מדינה רק כדי לראות אותי... ואם בנסיעות עסקינן, אז תדע שאתה בחור ממש כלבבי, אם כשניסע באוטו ביחד גם אתה תרקוד כמו משוגע על המושב, ותפזז בשיגעון ב-י-ח-ד איתי... דרוש בחור, לא שמן ולא רזה אחד שיבין אם באמצע הלילה בא לי לנסוע לאכול לאפה והוא במקרה בדיוק במוזה לזה... אחד שיגיד לי למה רק שיפוד אחד??? איך תשבעי?! ואני אחייך לו בנונשלנטיות ואגיד- זה בסדר,אחד זה מספיק משביע יקירי... דרוש בחור, לא מפונק ולא יותר מידי עצמאי אחד שיעריך כשאבשל לו מרק גם אם בחוץ יש שמש של חמסין ומזג האוויר ממש שרבי... אחד שישתה את המרק המידי מלוח ולא ישכח לסנן ש"מה הוא יעשה בלעדיי" ושהאוכל שלי נותן בו מלא מלא כח... דרוש בחור, והאמת, כבר לא אכפת לי איך הוא יהי'ה, רק שיבוא אותו העלם ויבין אותי גם בשתיקה ומאותו הרגע אדע שמצאתי את זה שיעשה אותי מלכה.... נ.ב דרוש בחור שיעיר אותי משלל ההזיות והפנטזיות שלעיל ופשוט יציע לי לצאת איתו.

למעלה