דרושים

דרושים ../images/Emo124.gif

דרושים כתבים לפורום שיסקרו את כל משחקי מכבי חיפה (בליגה,גביע וכו...) לסיקורים אני יצרף את פינת האופטימיות שאיג'נט וי מכין לנו כל משחק (והמון
על כך) את הסיקורים אני יכניס למאמרים לדעתי זה יכול להיות רעיון מצויין כיוון שאם בעתיד נירצה להיזכר במשחקים או סתם לדעת מה היה זה יכול להיות מצויין אז אם יש פה מישהו שמוכן לקחת על עצמו אחי כל משחק ליכתוב ולסכם את אירועי המשחק זה יהיה מצויין והחלק של פינת האופטימיות תהיה מעיין כמה מילים על המשחק מה דעתכם

אני רוצה...../images/Emo60.gif

אם אתם רוצים כבר מהמשחק הזה אני יכול להתחיל כי הייתי בו והיה מה זה כיף

agent V

New member
אני חושב שזה רעיון מצוין!

והחל מהשבוע הבא,אני אוסיף בפינת האופטימיות שלי גם תקציר משחק: דקות של הגולים, מי הבקיע מי קיבל אדום וכאלה ציוני דרך במשחק. אגב, אני לא יודע אם מותר לי לעשות תעמולה
אבל בשבוע ניהול שלי תופיע פינת האופטימיות ביום ראשון ולא ביום שבת אחרי המשחק, והיא תעבור מתיחת פנים ותהיה הרבה יותר אטרקטיבית ממה שהיא היום. אז יש למה לצפות
אבל בינתיים המון
לפרנק ב פרקר, וטאקטיק!!

אין בעיה

כיוון שגם אתה וגם אבישי הצעתם את עצמיכם תעשו סיקור משחק אחד אתה משחק אחד אבישי (אבל החל ממשחק הבא) וניראה מי יותר מתאים להיות האיש שמסקר את המשחקים לפורום

אהההה אז הנה :..../images/Emo60.gif

אני יכול לשספר לכם את זה בתור סיפור דרמטי או סיפור רומנטי אבל עזבו אותכם אני בסך הכול מסקר משחק אז הנה הסיקור מהמגרש:... כבר ברגע שהגענו היה טיפטוף קל אבל לא מורג אני הלכתי ליציע של מכבי חיפה וחברים שלי הלכו ליציע של בני יהודה. כבר מצאתי את מקומי ליד הרבה שרופים(כמוני)והיה הרבה שמח בקהל(למרות הגשם הדי מעצבן). המשחק עצמו היה כולו כמעט בשליטתו של מכבי חיפה וכבר בדקות הראשנות עידן טל הגיע למצב בעיטה טבל פיספס. לחיפה היה עוד מצב מסוכן של קטן שבעט גרוע למגרש שמאחורה. ואז הגיע העברה הדי שטותית של עידן טל ובן שמעון כבש גול מדהים! ו1-0 למארחים(רק אז הקהל של בני יהודה קצת היתוערר). ואז התחיל המטווח של מכבי חיפה על השער של איבגי(שהיה מצויין) והגשם קצת פסק ונתן לחיפה קצת נחויות ולחרזי הרבה הרבה נחיות כדי לכבוש את השער האדיר הזה!. עד סוף המחצית מכבי חיפה המשיכו לצור על השער של איבגי שהציל את בני יהודה מתבוסה... מחצית שניה הגשם התחיל וגם מכבי חיפה התחילו את המחצית כמו שצריך תקפו ותקפו עם בעיטות של ברדה טל וקטן אבל איבגי מצויין עד שהגיע רוסו וכבש שער נהדר לפינה הרחוקה של איבגי 2-1 לחיפה!. ומאז מכבי חיפה התחילו לשחק מאוד משוחרר ורוסו המשיך לבעוט לשער של בני יהודה ובני יהודה מנגד לא עשו כלום אז הגיעה עוד בעיטתה של רוסו שהייתה קשה לעצירה ואיבגי משמיט טל מחטיא ועל הריבאונד עול זנדברג שכובש בלי קושי מול שער רקי התוצאה 3-1 ומכאן בעצם התחילו האולה של הקהל והמבול שירד שם היה מעצבן מאוד אבל היה כיף לראות את חיפה משחקים טוב. רן בן-שמעון קיבל את הכרטיס האדום אחרי עברה על רוסו(בן-שמעון היה האחרון). ו.....המשחק נגמר והשחקנים רצים לקהל... טוב זה היה סיכום ארוך.... ואני רוצה להגיד שאני מאוד התלהבתי מאיבגי

agent V

New member
מגניף../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

תגיד, ערן, אם כבר הוספת את הפינת אופטימיות שלי, אתה יכול אולי להוסיף לזה גם את הסעיף שהוספתי על הגול של אלון חרזי?

agent V

New member
הסעיף שהוספתי על הגול של חרזי

בהמשך השירשור...(עם הבדיחה על סדאם..
)

agent V

New member
הצעתי את עצמי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

חחח.. רק התכוונתי שבמסגרת פינת האופטימיות אני אוסיף עוד נתונים כמו דקות של גולים, מי הבקיע וכו'... אבל אם כבר רשמת אותי, אז בסדר..ננסה..

למעלה