דרושים שחקנים

starone

New member
דרושים שחקנים

דרושים שחקנים בשביל מה? כדי לגלם דמויות בתסריט שכתבתי. מה, כאילו בסרט? אולי - אבל לא בשלב זה. כרגע אני רק רוצה לשמוע אותכם מפיחים חיים בדמויות שיצרתי. למה? כי זה יעזור לי בפוליש של התסריט. וכי זה כיף. אז מה אתה רוצה, שנשב באיזה סלון ונקריא את התסריט שלך? בדיוק. ומה ייצא לנו מזה? אז ככה: א. יש סיכוי לא רע שהתסריט הזה יופק. אם החיבור שלכם עם הדמות יעבוד, זה יכול להוביל למשהו. ב. התסריט טוב. אתם תהנו ממנו ותהנו עוד יותר מהדמויות שלכם. באמת. ג. הסלון שבו נעשה את החזרות הוא בקומה 57 בבניין הכי גבוה בארץ. ויהיה אחלה כיבוד. מאיפה אנחנו יודעים שהתסריט שלך באמת שווה משהו? כי אתם תקראו אותו לפני שניפגש. לאחר מכן, במידה ועדיין תהיו מעוניינים, נחליט ביחד איזה דמות הכי מתאימה לכם ונמשיך משם. אתה יכול לספר לנו משהו על הסרט? "שני לוזרים מחליטים להתמודד בתחרות זמר ונתקלים במזימה זדונית." קומדיה? אכן. כמה דמויות יש בסרט? יש בערך 8 תפקידים עם בשר: 4 בנים ו-4 בנות. טווח הגילאים שלהם נע בין 20 ל-35. ואתה כאילו תסריטאי אמיתי או סתם מישהו שמשעמם לו? אני מתסרט כבר 4 שנים וכתבתי מספר דברים שהופקו. איך אפשר לקבל עוד פרטים? באימייל: [email protected] תודה, ישי

starone

New member
מינימל

מינימל, גם אני וגם חברת ההפקה שאני עובד איתה שוקדים על התסריט הזה כבר הרבה זמן. כפי שציינתי במודעה, אנחנו (א) מחפשים אנשים באיזור ה-20 - לא 'קטינים' - ו-(ב) לא נפגש עם אף אחד לפני שהוא או היא קראו את התסריט והחליטו שמתאים להם להשתתף. שים לב גם שבניגוד לרוב ההודעות שמתפרסמות כאן, אנחנו *לא* מבטיחים 'תפקיד בסרט' או משהו דומה, אלא משהו הרבה יותר מינורי (ולכן גם ריאלי). אני מבין שמסתובבים בפורומים האלה כל מיני טיפוסים מפוקפקים, ובדיוק בגלל זה ציינתי את מה שציינתי במודעה. אם אתה עדיין לא משוכנע, אתה מוזמן לשלוח לי אימייל ואני אשמח לתת לך פרטים נוספים. ישי

starone

New member
טווח גילאים

טווח הגילאים של השחקנים צריך להיות דומה (כלומר 20-35), אבל לא מוכרח להיות "בול".

מי עושה את הליהוק?

אני מניח שלא אתה, נכון? (ואגב, אני מצטער אם שלחתי לך מייל כפול, בעיה טכנית)

starone

New member
פרובקטור

היי פרובקטור, אל תדאג בקשר למיילים... כמו שאתה בטח מנחש, כשנגיע לשלב של הליהוק הסופי יהיו מעורבים בו מספר גורמים. אני אהיה אחד מהם. במידה וההקראה/אודישן שפירסמתי בהודעה יהיה מוצלח (כלומר, אם מישהו מהצוות יבריק בתפקידו), אני אדאג שהביצוע שלו יוקרן בפני שאר המלהקים. יותר מזה אני לא יכול - וגם לא רוצה - להבטיח. אני מקווה שרוב האנשים פה מבינים שמי שמבטיח להם יותר מזה בפורום אינטרנטי ומבלי לפגוש אותם פשוט לא אומר אמת. בכל מקרה, אני ממליץ לך ולכל מי שמעוניין, חושב שהוא או היא מתאימים, ועדיין לא פנה אליי, להתקדם עד לשלב קריאת התסריט (שיעשה, כפי שאמרתי, בטרם שניפגש). ישי

וואי נורא מתאים לי . . .

ואהבתי את דרך העבודה . . . - אבל אני מנחש שאתה באזור מרכז . . . אני לרוב באיזור ירושלים . . ( אולי אם זה ביום שישי . . . .

למעלה