דרושים שדרי רדיו!!

radio99

New member
דרושים שדרי רדיו!!

לתחנת רדיו אזורית-חוקית לחלוטין (ובאמת מיותר לשאול על מידת החוקיות), דרושים אנשים בעלי קול רדיופוני ועברית רהוטה- אחרי שירות צבאי בלבד (ניסיון-יתרון).

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אמממממ.....

שמע בן אדם, אני לא מאמין לך. אם הייתה קמה תחנה איזורית חדשה כולנו היינו שומעים על זה ואם היו קוראים לה "קול ישראל" כולנו גם היינו צוחקים על זה. לא יודע מה האינטרס שלך לקבל למייל שלך קורות חיים של אנשים אבל שיהיה לך בכיף. לא אמחק לך ההודעה אבל אזהיר פה את האנשים לחשוב פעמיים לפני שמוסרים פרטים אישיים למקומות לא מוכרים. שבוע טוב.

elians

New member
יש תחנה בשם

גלי ישראל .. לא יודע איפה משודרים שידורי הFM שלה.. אבל יש את האתר שלהם http://www.galeyisrael.com

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
תראו

אין ספק שמדובר בחרטטן. גם אם יש תחנה שנקראת גלי ישראל זה עדיין לא קול ישראל ויש הבדל מסויים. הוא אפילו לא טרח לעשות רושם בסיסי והאינטליגנט פתח מייל בוואלה. הייתי עושה דברים כאלה בגיל 8 וגם אז הרגשתי מפגר. פשוט תתעלמו מההודעה הזאת ותלמדו שיש גם כאלה אפילו בפורומים איכותיים כמו שלנו.
עכשיו חזרתי מסרט וכדאי שאלך לישון. הצלצול 2 אגב. מומלץ בחום. לילה טוב לכולם

הערה.

בראש ובראשונה, הפורום הזה הוא לא פורום חיפוש עבודה. בפעם הקודמת ששאלת את השאלה הזאת, נשאלת "באיזו תחנה מדובר?" ומה מיקומהּ. אני מצפה ממך לענות לנו על שתי השאלות הבסיסיות הללו ולהיות שקוף לחלוטין בבקשתך. אם תחליט שלא, אני מפנה אותך ללוחות הדרושים של הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Luhot_main.asp?id=1099

אני חושב ..

אני חושב ששבוע הבא נראה אותם או אצל אמנון לוי או אצל רפי גינת

radio99

New member
חבר'ה אתם יכולים להירגע...

הבנתי את הרמז, למרות שאמת דיברתי. אני באמת לא יודע מה קרה לכם מכיוון שלפעמים מחפשים אנשים לעבודה (בתחומים שונים ומגוונים) ובוחרים שלא לציין את שם החברה או הארגון מסיבות שונות, ובעניין זה, סיבות השמורות אם הארגון שאליו אני שייך ופועל מטעמו. מאחר ששמעתי טובות על פורום זה והתייחסתי אליו ברצינות רבה, סברתי כי יש גם אנשי רדיו שמעיפים בו מבט מדי פעם ועל כן פרסמתי הודעה. התברר לי שאתם מצפים לדברים שעליהם איני חייב לענות ולכן רצוי בהחלט שתמחקו את האשכול... באמת שאין טעם לריב. שלום וכל טוב. נ.ב- נראה שהפורום הזה הוא לצעירים יותר (זאת עפ"י רוב הפרופילים שקראתי) ואנו לא פונים לקהל צעיר שכזה.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
ידידי היקר

המילים היפות שניסית לפזר כאן עכשיו לא ממש יעזרו לך. בפורום הזה נוכחים אנשים משכילים ואיכותיים כי אנחנו לא מקבלים לכאן כל אחד וזאת הסיבה שחטפת בובום לפנים
עשית מעצמך בדיחה ואתה יכול לשכוח שאני אמחק את הדבר הזה מכאן. יש לך מזל שאתה לפחות מסתתר מאחורי כינוי. שבת שלום

למעלה