דרושים + שאלה

דרושים + שאלה

אני מייצג חברת אירועים והפקות חדשה. אנחנו מחפשים אנשים שעוסקים בג´אגלינג או כל סוג עיסוק אחר שניתן להופיע איתו מול קהל. כל מי שמעוניין, גם אם אתם חובבנים, אשמח לשמוע ממכם. שאלה: האם מישהו יכול להגיד לי היכן מתקיימים מפגשים של אנשים שעושים ג´אגלינג, מקום שבו מלמדים אחד את השני, משווים ביצועים וכו´. אמרו לי שאולי יש מקום ליד פלורנטין אבל אין לי מושג איפה זה.

Segev Shilton

New member
היה בפלורנטין -כרגע יש הפסקה

מפגש כזה נקרא מועדון ג´גלינג מועדוני ג´גלינג יש במקומות הבאים : בפרדס חנה כל יום שלישי משעה 8 - 8 וחצי יש בירושלים אין לי פרטים אני יכול לברר עבורך

שלום דורי../images/Emo13.gif

אני מעוניין, אבל אני לא יודע אם הדבר אפשרי לאנשים בגילי(13) מפגשים: מפגש פורום שלנו, ובו כמובן יהיו אימוני ג´אגלינג לרוב. בקרוב אמוד. ידוע לי שיש בתל-אביב וירושלים, נדמה לי שאת הכתובת המדויקת תוכל להשיג בjuggling.org או ב-juggling.com.

A l B u n d y

New member
מאיפה החברת הפקות אם זה באזור...

חיפה אני מעוניין מאוד תפנה אלי בפרטי

בכיף..

אני בן 16 אוהב בעיקר אש.... מתעסק (בשפה פשוטה) ב: בקבוקים כדורים קביים חד אופן נמוך או גבוהה פויזן טבעות אפשרות למסירות עם חפצים (יש לי שותפה לתחביב....) אשמח לשמוע ממך 258993-051 ניר

jugg

New member
היי דורי

אני גם אשמח מאוד,אני טוב בעיקר ב: אש-3,4 קלאבס(בקבוקים)-3,4 כדורים-6 טבעות-6 אני גם טוב במסירות,ואני אשמח מאוד להופיע עומר 067-672869

macman

New member
נשמח לקבל עוד פרטים...

שלום דורי, נשמח לקבל עוד פרטים על החברה... קצת עשית SPAM בהרבה פורומים וזה הופך את השרשור שלך לקצת פחות רציני... בפעם הבאה מן הראוי שתפנה ותבקש גם את הרשות לבצע זאת. כמו שאתה רואה בשלב זה ההודעה שלך אינה נמחקת, אבל אתה מתבקש למסור יותר פרטים אם ברצונך לשמור על ההודעה בפורום... תודה, עודד

למעלה