דרושים! + שאלה

דרושים! + שאלה

שמי דורי, ואני מייצג חברת אירועים והפקות שנמצאת בתהליכי הפקה. אנחנו מחפשים אנשים/קבוצות שמתעסקים באומנויות הלחימה (הסוג של האומנויות לחימה שהן גם ייצוגיות, ונעים להסתכל עליהן), והיו מעוניינים להעלות מופע קצר/ארוך, שמראה במה הם עוסקים. אנחנו נספק את כל מה שאתם צריכים (תפאורה/מוסיקה/לבוש/קהל) ואתם תופיעו. אם זה נשמע לכם מארגן, ואתם חושבים שתוכלו לארגן קבוצה שיכולה להעלות מופע מעניין, שאולי יהיה אפילו מלווה בסדנא בהשתתפות הקהל, אשמח אם תשאירו את הפרטים שלכם, במה אתם עוסקים, ומה הרעיון שלכם. שאלה: לפני שנה-שנתיים היה בארץ מופע של נזירים, מופע שיש בו אקרובטיקה ואומנויות לחימה. הוא נקרא "שאו לינג" = “Shao Lin Monks” . אני מחפש אנשים שמכירים ויודעים לעשות דברים דומים למה שהם עשו, וירצו להופיע, ואני מנסה לברר האם יש מקום בארץ שמלמד את מה שהם עושים או משהו דומה לכך? (למי שלא יודע- הם עושים תרגילים אקרובטיים, אומנויות לחימה וכו´). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה דורי

אני מסכים עם יניב

מבחינה של אומנות, אין דבר יותר יפה ומושך מקפוארה! כמובן שבשבילי אין דבר יותר יפה ומושך כמו "לחימה משולבת", אבל בעקרון זה מה שאת צריך לחפש!

zakomea

New member
מופעי קפואירה...

לפי דעתי הכי מרהיבים, אני לומד קפואירה והשתתפתי כבר בכמה מופעים, אז אם אתה רוצה שלך לי מסר איפה אתה רוצה לקיים את האירוע וכל שאר הפרטים ואולי נוכל לארגן משהו...

אאז"נ אבי מוריה הציג באחד מימי הטאי

צ´י הבינלאומי דברים דומים בחלקם למופע שאולין (כולל תלמיד שלבש תלבושת נזיר כתומה קלאסית).

דלית: קצת התבלבלת ...

אבי מוריה ועבדך: הציגו שינג-אי, הנשק סיני "קלאסי" ואפילו קצת לחימה פיליפינית... הבחור שהיה לבוש כתום והציג שאולין, היה נער מוכשר מאוד בשם עופר והוא תלמידו של אייל אופיר...

אתה בטוח? ראיתי את אבי מציג שינג אי

ואת הקידה המוזרה עם רגל אחת פשוטה לפנים (או שגם כאן אני מתבלבל וזה לא היה הוא?) והוא היה האדם שהציג ילד (לא בחור) עם הבגד הכתום והחותלות ברגליים.

בטוח בטוח

היו אלה רק יובל ואני, אבל כבר עברנו את הגיל של החותלות ושיהיה לך יום כתום.... בברכה, אבי (Abi)

NetGangsta

New member
אין ספק

קפוארה זה מה שאתה צריך! סלטות, פליקלקים, ברגים באויר... אבל אני ממליץ לך בהחלט לבחון גם "קונג פו ספורטיבי" אני לא יודע אם יש מקומות בארץ שמלמדים את זה אבל שווה לבדוק אם תרצה לראות את התרגילים האקרובטים הכלולים בזה, אשמח לשלוח לך סרטון שיש לי על המחשב... בנוסף אתה גם יכול להוסיף למופע שכזה גם ספורטאים העוסקים בהתעמלות קרקע ומכשירים, הם עושים תרגילים מהסוג שעושים בקפוארה אבל הרבה יותר חד ו"נקי".

zakomea

New member
גם ש...

בהופעות קפואירה אנחנו ממש מלהיבים את הקהל, ובלי להעליב אני ראיתי הופעת ג´ודו וקארטה, וזה ממש משעמם, יענו מה אתה רואה חבורה של ילדים עושים אגרוף, בעיתה טאטא צורחים ואיזה קרב בין שתי המורים והכל שם מתוכנן ממש רואים שכל תנועה מתוכננת מראש, אצלנו באים וכל מה שמתכננים זה הסדר של הדברים (למשל: בהתחלה משחקים של הילדים הקטנים, משחקים של גדולים + מורים, ואז בסוף עושים סולאים שזה יענו אקרובטיקה נטו) אז שוב אני ממליץ קפואירה, ואולי נוכל לארגן לך משהו
שלך לי מסר ונדבר.

למעלה