דרושים רוקרים!

GUIDANCE

New member
דרושים רוקרים!

נעים להכיר, GUIDANCE . מחר (יום שלישי) יש לנו הופעה במגמת "חשיפה לקהל חדש" ולכן אירגנו הופעה במחיר די חד פעמי של עשרה שקלים ההופעה תתרחש בהייניקן הבימה קלאב (תרס"ט 2 תל אביב, בניין הבימה) בשעה 22:00, שוב, ביום שלישי. במקום ימכרו דיסקים גם במחיר מוזל במיוחד (מגמת "חשיפה לקהל חדש" זוכרים?) פרטים על הלהקה ושירים שלנו אפשר לשמוע באתר שלנו: www.guidanceband.com תודה רבה.

GUIDANCE

New member
אם סווהילית היא שפת ארה"ב והמערב

אז כן...
החומר שלנו באנגלית :) (פססט... אפשר לבדוק באתר בקלות) www.guidanceband.com

נצל"ש.....כנסו כולם!!!!!!!

gc היו עכשיו בmtv בתוכנית של מקינג דה וידאו של הובסטאנק.... וואו והיה שם גם להקות אחרות ובילי דיבר וגם פול והראו ברקע את ג'ואל(ג'ואל היה שם עם משקפי שמש הוא היה ממש חתיך עם כל הקעקועים חבל"ז) והם שיחקו במשחק וידאו ובאותו מקום הראו גם.....הילארי דאף!!!אין, הם כן ביחד!!!!! והיא ממש חמודה לפי דעתי...

Falling Tears

New member
סעמק! ../images/Emo46.gif

אני מקוללת.. אני תמיד מפסידהההההה !! גם הובאסטנק וגם גוד!! אין אני מקוללת אני יודעת את זה כבר.

כן, הראו גם ממארון פייב שניה ומ...

ומכול מיני להקות פאנק.....חצי שעה היה מקינג דה ויד.....

joelgirl

New member
../images/Emo13.gif

גם אני ראיתי את זה ... אבל זה לא לקליפ זה מאיקניג דה וידאו גיים איזה משחק מחשב והביאו כל מיני להקות לשחק במשחק

gcnet

New member
אופיר?! חחח

אני לא יכולה לבוא =[[[[[[[[[[[[ תהנו ותלכו הם להקה מצויינת ===========]]]]]] כל מי שגר קרוב שלא יעיז שלא לבוא אה? P: אגב אופיר זו netta מפורום לינקין אם אתה מזהה =]]]]] או שמא זה כלל לא אופיר 0_O

GUIDANCE

New member
זה דוקא כן אופיר ../images/Emo9.gif

וחבל מאוד לשמוע.. נראה אותך בבאות

למעלה