דרושים "פסיכים"

Or Amit

New member
בתקופה שלו בוושינגטון

הוא וסטריקלנד היו אויבי הציבור מס' 1. הוא נתפס עם סמים בדרך לאימון בוקר, היו שמועות על מכות באימונים.

King LBJ

New member
אייזה תומאס נחשב?

היחיד שעלה לי לראש ולא הזכירו עדיין

ThEgReEnKiNg

New member
הנה כמה

ג'יי אר סמית' דיי פסיכי ריק פוקס היה גם קצת מסובב שאקיל אוניל כמובן (איך לא הוזכר? או שלא ראיתי) אלה מי שעולים לי כרגע

Oxycodone

New member
לא רשמו אותם ?

רון ארטסט - אולי עכשיו קצת פחות ראשיד וואלס קווין גאנרט גם קצת משוגע דלונטה ווסט.....אמר שהוא סובל מדיכאון ובלה בלה מייקל הכי משוגע חח ומי עוד זהו בנתיים

EizoTop

New member
גם לכרמלו חסרים כמה ברגים...

ואני חושב שגם אדי קארי (הלך מכות באמצע משחק פעם אני חושב...עם כרמלו?) ובן וואלס...הוא נראה מאיים...

Orenseg

New member
הזכרתי את בארון

סטיב נאש אחד השחקנים הכי צבעוניים בליגה (למרות שהוא לבן), לא רק בגלל הפארודיה על step brothers. נאש פתח חשבון בibeatyou, והפארודיה עם בארון זכתה בתחרות שנערכה באתר (והסרט צולם עבורה), על הפארודיה הכי מוצלחת לטריילר של סרט. בין התחרויות האחרות שנאש השתתף בהן עד היום היו: תחרות בהייה (כמה זמן המתחרה בוהה במצלמה בלי למצמץ?), תחרות זריקות העונשין (כמה המתחרה קולע מהקו בדקה כשהוא מצולם? נאש ניצח עם 21) ותחרות השלשות (כמה שלשות המתחרה קולע כשהוא מצולם? נאש סיים רביעי). יש שחקנים בלוגרים, יש שחקנים שכותבים בטוויטר, אבל אני לא מכיר עוד שחקן שבאמת משתתף בתחרויות האלה
נאש עשה גם כמה פרסומות מגניבות לנייק, שהוא הפיק בעצמו. אני אחפש לינקים אחר כך.

ikrmr

New member
לאן ביאס ורוי טארפלי ועוד אחרים מדראפט 86'

בס"ד אמנם ביאס לא הגיע לנב"א, אך הפורום עוסק גם במכללות.

למעלה