דרושים "פסיכים"

OrEl74

Well-known member
מנהל
דרושים "פסיכים"

לכבוד פורים (קצת באיחור כי פורים זה היום אבל לא נורא...) חשבנו על משחק חדש אבל לצורך זה אנחנו זקוקים לעזרתכם. אנחנו צריכים שמות של שחקנים מהעבר וההווה שידועים כקצת לא נורמאלים ובעלי אישיות מעניינת וצבעונית. רודמן הוא כמובן השם הראשון שעולה במקרה כזה אבל איזה עוד שחקנים שהם קצת שונים עולים לכם לראש? תודה על העזרה

rapgamer4ever

New member
לא יודע אם פסיכים בקטע שאתם מחפשים

אבל ארטסט וספריוול הם השניים שאוטומטית אני חושב עליהם.

Or Amit

New member
בריאן גראנט

הראסטפארי של ליגת הNBA (יש לו קעקוע ענק של בוב מארלי) ושל מיאמי היט לשעבר גם רוד סטריקלנד הוא פסיכי לא קטן

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif חופשי!

גם החברים שלו לקבוצות שהוא עבר תמיד טענו שהוא טיפוס נורא מוזר.

Or Amit

New member
כמובן!

ג'ייסון וויליאמס (הרכז) ג'ייסון וויליאמס (מניו ג'רזי) ושון קמפ

Orenseg

New member
סטיבן ג'קסון, ראשיד וואלאס, גילברט ארינאס,

צ'ארלס בארקלי, שאקיל אוניל, בארון דייויס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סטפון מארבורי מישהו?!?!

גם לא בדיוק הבן אדם הכי מחובר לקרקע.

DDN

New member
כמה פסיכים

מנוט בול רג'י מילר בארקלי (רשמו כבר) מייקל ג'ורדן גם לא היה הכי נורמלי שיש (תחרותי, מהמר) ביל ליימביר (רוע זה פסיכיות?)

DDN

New member
אוקיי

רג'י מילר - המלחמה שלו נגד ניו יורק וספייק לי, פקה פקה, הפך לאוייב ציבור מספר אחד שם. עשה תנועות חניקה עם הידיים כדי להזכיר לניו יורק שהם CHOKE ARTISTS והתערב על תוצאות המשחקים עם ספייק לי. מנוט בול - מלבד היותו הורג אריות עם חנית בסודן, סנטר של 2.32 שזורק מ3 הוא היה בדרן. היה איזה משחק (נדמה לי נגד פורטלנד) שהקבוצה היריבה שוב ושוב נכנסה לצבע והוא חסם אותה. אחרי הפעם השלישית, בדרך להתקפה הוא עובר ליד המאמן של הקבוצה היריבה ושואל אותו: "לא ראית בטלוויזיה שאני גבוה?"

Orenseg

New member
לא קשור לתקשורת

הבנאדם חייזר! זה לא מספיק מוחצן בשבילך?

rapgamer4ever

New member
השמועות מספרות ש

הבנאדם לא סותם את הפה לרגע- באימונים, במשחקים, בפלייאוף. אפילו לא טראש טוק- הוא מנהל סמול טוקס עם שחקני היריבה כל הזמן, אלוהים יודע על מה.

Or Amit

New member
טוב אז...

כרמלו, AI, מקגריידי (דיכאון זה סוג של פסיכיות, לא?), דרק קולמן, כריס וובר, ורנון מקסוול מפתיע לגלות שרובם שחקנים שאני מאד אוהב, הא?

OrEl74

Well-known member
מנהל
סקוטי פיפן!

אף חסר פרופורציות גם נחשב לא?

DDN

New member
ורנון מקסוול אוי! לא סתם קראו לו מד מקס

אבל למה כריס וובר? הוא סתם היה בכיין שקלקל את גולדן סטייט

למעלה