אתה רואה מקס,
לקשקש שטויות על זה שהאופנוע שיש לי הוא לא ממש אופנוע שטח אתה יודע לקשקש, אבל רק שתדע שעל האופנוע שלך אפשר לעשות את קטע השטח רק הרבה יותר מהר (תשאל את לוני) והקטע שהיה במירוץ ההוא בשפיצרינג (שגם בו השתתפתי) היה הרבה, אבל הרבה יותר ארוך מהקטע המדובר, הקטע המדובר הוא קטנטן ולא נראה לי שיתן יתרון משמעותי. בכל מקרה, לעניין שלנו, סופר מוטו כולל גם שטח, ואם באליפות העולם עושים את זה, אני לא רואה סיבה למה לא אצלנו, אם אתה כלכך מודאג מקטע השטח אני ממליץ על אימון אינטנסיבי בפטוצ'טו בנחשונים, יסגור לך את כל הבעיות. בקיצור, תבוא תראה, תתרשם, תראה שהשד לא נורא כל כך. זה בהחלט לא מירוץ מוטוקרוס, אני חושב שהקטע הזה הוא אולי עשירית מהמסלול של המוטוקרוסרים, אין בו דאבלים (הפייבוריט האישי), אין בו טריפלים, אין בו באמפים ואין בו שום קושי של ממש, במיוחד אם עושים אותו לאט, להבדיל מהקטע שהיה במירוץ "ההוא". אתה לא רוצה לעלות, אל תעלה, רק אל תהרוס לשאר, אתה רוצה רק כביש, לך תשחיז בנס הרים או משהו דומה. SM זה SM, כל התחומים ביחד ואם למישהו יש יתרון בקטע מסויים, הוא כנראה ייעלם בקטע השני, אלא אם כן אתה מאומן מספיק בשני הקטעים. יא, מספיק לשפוך מילים, נתחיל לרכב.