דרושים מרשלים

olive oil

New member
דרושים מרשלים

למירשול במרוץ הסופרמוטו הקרוב. למי שמעוניין - פרטים במסרים תודה רוני

45degrees

New member
ררררררררר

מבוקשים צמיגי בוץ
רצוי צמיגי כפות.... על הכפות להיעלם בקטע האספלט ולהופיע מחדש בקטע הבוץ. כמו כן מבוקשים מזרונים בקטעים הנמוכים של הרמפות לריכוך נפילת האופנועים על רוכביהם. עוד מבוקשות משקפי רכיבה בהם הסרטים נגד בוץ מתגלגלים מעצמם בכל פעם שהרוכב נמצא מאחורי רוכב אחר. צלמים - התכוננו לביאת תמונות הבוץ של השנה. רוכבים - הכונו לביאת הקשיח עכשיו רק נשאר לקוות ליום רכיבה יבש ונטול בוץ

t P R

New member
לא רק ביום המירוץ, ../images/Emo42.gif

אלא לפחות יום יומיים לפני בלי גשם...

ennicka

New member
שאלת תם

עכשיו כשסיני הבעלים החדש של המסלול, אם ייעשה משהו שלא מוצא חן בעיניו, למשל שהשיפוט במירוץ לא יהיה לרוחו, או סתם שיקבע מרוץ אחרי באשדוד ולא במסלול שלו, הוא גם יאיים במשטרה?

הרושמת

New member
איזה חמודים, סוף סוף מחכים לי

אמן אמן שיהיה יבש ושגם הקטע שטח יהיה יבש

RO,אולי נסדר לך איזה סניף נטוש של

הסופרפארם ? אין גשם...הכל יבש...ויש מצב שגם סטרילי. מה את OHמרת ? RO ?

Super Max

New member
שנייה אחת בבקשה,

"קטע קצר מתוך מסלול המוטוקרוס במקום - קטע הכולל 3 טייבלים וזוג פניות של 180 מעלות (עם קיר משופע)". במרוץ האחרון בשפיצרינג היו תלונות רבות מאד על קטע שטח עם רמת קושי דומה (גם במהלך המירוץ וגם כאן בפורום לאחריו). זה לא מירוץ מוטוקרוס, אלא מירוץ סופרמוטו, ולכן לדעתי צריך להקטין את קטע השטח בצורה משמעותית. SM וכן, יש לי אינטרס אישי - אני לא עולה על מסלול כזה...

שחרלרט

New member
אין קשר בכלל בין קטע השטח הקודם

לנוכחי. קטע השטח הנוכחי,הרבה יותר קל וזורם,וזה כבר כן סופרמוטו,תבוא תרכב..

kramberg

New member
אתה רואה מקס,

לקשקש שטויות על זה שהאופנוע שיש לי הוא לא ממש אופנוע שטח אתה יודע לקשקש, אבל רק שתדע שעל האופנוע שלך אפשר לעשות את קטע השטח רק הרבה יותר מהר (תשאל את לוני) והקטע שהיה במירוץ ההוא בשפיצרינג (שגם בו השתתפתי) היה הרבה, אבל הרבה יותר ארוך מהקטע המדובר, הקטע המדובר הוא קטנטן ולא נראה לי שיתן יתרון משמעותי. בכל מקרה, לעניין שלנו, סופר מוטו כולל גם שטח, ואם באליפות העולם עושים את זה, אני לא רואה סיבה למה לא אצלנו, אם אתה כלכך מודאג מקטע השטח אני ממליץ על אימון אינטנסיבי בפטוצ'טו בנחשונים, יסגור לך את כל הבעיות. בקיצור, תבוא תראה, תתרשם, תראה שהשד לא נורא כל כך. זה בהחלט לא מירוץ מוטוקרוס, אני חושב שהקטע הזה הוא אולי עשירית מהמסלול של המוטוקרוסרים, אין בו דאבלים (הפייבוריט האישי), אין בו טריפלים, אין בו באמפים ואין בו שום קושי של ממש, במיוחד אם עושים אותו לאט, להבדיל מהקטע שהיה במירוץ "ההוא". אתה לא רוצה לעלות, אל תעלה, רק אל תהרוס לשאר, אתה רוצה רק כביש, לך תשחיז בנס הרים או משהו דומה. SM זה SM, כל התחומים ביחד ואם למישהו יש יתרון בקטע מסויים, הוא כנראה ייעלם בקטע השני, אלא אם כן אתה מאומן מספיק בשני הקטעים. יא, מספיק לשפוך מילים, נתחיל לרכב.

Super Max

New member
../images/Emo35.gif

הורס? מי הורס? רק מעלה הסתייגות שעלתה באופן בולט מהמירוץ האחרון בשפיצרינג ומביע את דעתי האישית. מותר, לדעתי. מכאן ועד הרס, כהגדרתך - המרחק גדול. אני אישית לא רוכב בשטח מהסיבה הפשוטה שמעולם לא רכבתי בשטח (אלא אם כן 10 ק"מ על אופנוע GS בדיונות נחשב
). יתוקן בעתיד הקרוב, תודה, אבל לא במסגרת מירוץ או מסלול. יאללה, חדל שקשקת, ניפגש על המסלול, נסגור את זה כמו גברים
SM

LY 192

New member
מכיר את השיר : מה שהיה היה ../images/Emo6.gif

ויש עוד שיר : "היינו ילדים וזה היה מזמן" הקיצר אחי , אתה צודק ב- 100 % בקשר לעבר הרחוק , אבל היום לומר בארץ SM בלי שטח , זה כמו להיכנס לבר בטכסס, לתקוע "גרפס גברי" ולהזמין . . . . . . . . . . . . . . . שוקו
אז שלא יעבדו עליך , זה אפשרי ויש עוד הרבה זמן עד המרוץ . כנס לשטח ,הן פטצ'טו והן בשפיצרינג ותתמודד . אגב , מבחינות רבות , קטע השטח הנוכחי יותר קל. בהצלחה אחי - עיצות במסרים

שחרלרט

New member
מתאיייייםםםםםםםםםםםםםםםם

פ א נ ג ס יא אומו,אתה תהיה בריא עד המירוץ??

למעלה