דרושים לרוק אופרה

ekrakov

New member
דרושים לרוק אופרה

לאופרת רוק - מטאל חדשה שתעלה על במות ישראל דרושים שחקנים/ זמרים, נגנים, אנשי תפארה, אנשי סאונד ועוד. חומר מקורי. הסיפור יהיה סיפור אגדה עם נסיכה, נסיך, מפלצות, מכשף ועוד... אז אם אתם מעוניינים נא ליצור איתי קשר: 0544525938 - אדי [email protected] ICQ - 212872459

electric blues

New member
אממ אתה יכול לפרסם עוד פרטים?

למשל, מתי האופרה עולה? איזה סגנון נגינתי מדויק אתה מחפש, מה כבר יש לכם ומה וכמה אתם צריכים עוד? מה אורך האופרה? באיזה איזור בארץ עושים חזרות/ מעלים את המופע?

ekrakov

New member
בבקשה

זאת תיהיה הפקה גדולה של 15 איש לפחות. הלהקה והשחקנים יהיו על במה אחת. ולכן אני מעריך שזה לא יקח חודש או חודשיים להכין את כל העסק. אבל אנחנו מעוניינים לעבוד עם אנשים רצינים ונקווה שזה יתקדם די מהר. אני מאמין שנסיים עד חצי שנה. האופרה כבר כתובה כמעט ונשארו העיבודים בלחן. המוזיקה תהיה בסגנון רוק בסוגיו השונים שתשלב בין רוק כבד, בלאדות מרגשות, מטאל, פולק ועוד.. האופרה בנויה ב 3 חלקים, ואני מעריך שזה יצא בערך שעה וחצי. החזרות יהיו כנראה באזור המרכז והמופע יעלה בהתחלה בת"א ואז אלוהים יודע.. אין לנו בנתיים את כל הנגנים של הלהקה: בס, קלידים, תופים.. נשמח גם לשמוע אנשים המנגנים על כלים שונים כמו חלילית, סקסופון, גיטרה ועוד.. גם כן דרושים עוד שחקנים/ות / זמרים/ות.. אשמח להביא לך עוד פרטים אם תיצור איתי קשר..

למעלה