דרושים..לאתר שלי....

i love INDIANA

New member
דרושים..לאתר שלי....

אוקיי חסרים לי כמה דברים באתר: 1) תמונות סוסים מהחוות השונות-כל מי שיש לו אם הוא יכול לשים פה ביחד עם שם הסוס ושם החווה אני ישמח. 2) סוסים למדור סוסים אהובים. יש לכם סוס/ה שאתם שרופים עליו בנשמה? שימו פה תמונה עם שם הסוס ושם החווה. 3)יש תחרות צילומים-אתם מצלמים את הסוסים בחווה/תחרות שלכם. תבחרו את התמונה שלדעתכם הכי טובה, אני ישים את כל התמונות המועמדות בעמוד התחרות ובסוף אני יודיע על התמנה הזוכה והפרס הוא באנר לאתר או אם אין לכם אתר אז עיצוב יפה של תמונה של הסוס האהוב עליכם. ו.. זהו בנתיים! האתר שלי: www.dehara.up.co.il

i love INDIANA

New member
כן אבל קיוותי לקבל עזרה מאנשים אחרי

כאילו? אנשים? איןם לכם כח לעזור או מה?

די כבר!!!!

בישביל מה לעשות את זה?! אתה לא רוצה לעזור אז אל תכתוב.... די נו זה לא יפה! תני לי תאי מייל שלך נאי אנסה לשלוח לך תמונות!

zohark

New member
החווה שלי (שעוד לא רשומה באתר שלך)

אני רוכב במרכז רכיבה כפר שמואל...שזה בכפר שמואל (איזה צירוף מקרים אה?) יש לי רק תמונות של הסוסים שלי וזה רק בתחרויות מעל מכשולים......חחח עוזר לך? אני שרוף על נרט ופופה...(אותם סוסים שיש לי עליהם תמונות מהתחרויות) מחר אני מסיים פילם שלם על פופה נרט והסוס של אח שלי (יותר נכון חצי מחר וחצי ביום שבת בתחרות) אני אשים תמונות בפורום אחרי שאני אפתח אותן ותשימי בתחרות..

חמוטל כנסי כפרה

אממ את יודעת את מי אני אוהבת(שחר וניק) ויש לך תמונות שלהם.. אז שימי ת'תמונה ששחר אוכל מהרצפה בתוך התא ושל ניק לא יודעת פשוט אחת יפה ואאממ מה עודאת צריכה יש לך ת'טלפון שלי ואת המספר איסיקיו.. (165029337) ואת הכתובת של הבית ואפילו את שמות ההורים שלי מה עוד את צריכה??? לא סתם פשוט תגידי אני ישתדל לעזור

GiZmO©

New member
התמונה היחידה שלי של ניקו...

מחר אני יבוא עם המצלמה הדיגיטלית ואני אצלם אותו!

i love INDIANA

New member
../images/Emo5.gifאני חושבת שאני אחכה לתמונות

של מחר...דרך אגב יש מחר מלון??

i love INDIANA

New member
../images/Emo51.gif ואם יש לך עוד אז תשימי!!!

אין לי בכלל סוסים מרשפון....

Feli Girl

New member
תשובה

או היום או מחר אני הולכת לצלם את הסוסים אבל אין לי סורק אז זה יקח יותר מיום

Feli Girl

New member
היום היום היום

צילמתי את כל הסוסים אז התמונות יהיו בעוד כמה ימים

למעלה