דרושים כתבים.

hillelg

New member
אבל כן הנחת

(או מקבילתך הדמיונית) שבמונח 'תרבות' אין קשר לישיבות, או להרצאות של רבנים. אם את חושבת אחרת, ותדווחי בעיתון העוסק בתרבות על הרצאות של רבנים, ספר חידושי תורה חדש, או פסיקה הלכתית מעוררת עניין; ותתקצבי בתי מדרשות תחת הסעיף 'תרבות' - הרי שאני מסכים איתך.
 

Idan91

New member
לא הנחתי ככה,

אבל לא הייתי מדווחת על הרצאות של רבנים בעיתון שפונה לקהל יעד חילוני ברובו, למשל, מתוך הנחת (שאולי איננה מבוססת) שזה לא התחום התרבותית שהכי מעניין את הציבור החילוני. ספר חידושי תורה חדש - למה לא? אותו דבר לגבי פסיקה הלכתית מעוררת עניין. הלל - מה אתה עושה עכשיו? אני צריכה ללכת לביה"ס!
 
תרבות, תת תרבות, עאלק תרבות

מה זה תרבות יש להניח שכולנו יודעים מתוך כך אין צורך להסביר מה זו תרבות עברית מדרש בנושאי גמרא זו תרבות עברית משחק כדורגל בין מכבי חיפה להפועל תל אביב זו תרבות עברית דיון בענייני ז' חוכך ואותיות נאחסיות זו תרבות עברית ציורים של זריצקי,פרוזה של עגנון ופיסול של אגם זו תרבות עברית, והבעיה האישית שלי היא שהאתר הנוכחי (שהמון מחמאות מגיעות לא וגם ניתנו לו כבר) מצמצם את המושג הזה לענייני שפה הילל, תרים את הכפפה ותביא את המדרש שנראה לך, קורא אחד שירכוש מנוי כבר יש, וזה אני.
 
למעלה