דרושים חתנים

קיפיק

New member
שכחת משו....

לא דובים ולא יער...
אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בו....
אוי לרשע ואוי לשכנו
מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה מצליחה יותר....(דוזר, זה בשבילך..)
אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזוהי הקיר
על ראש הגנב בוער הכובע
עדיף ציפור 1 ביד מ2 על העץ
כל דבר טוב שנגמר בטוב הוא דבר טוב...(תמר, מה זה
!|) וכו'....

אוקיי אנשים! הזוג הראשון....

קבלו אותם בתופים ומחולות: שירית
ודודי....
על מועד החתונה תבוא הודעה בקרוב....

קיפיק

New member
למה אני היחידה שבטוחה שמדובר פה...

בקטע פלצני של אחותי
רחלי, פרשי...... אני מתערבת איתכם בלייינד, זו אחותי. די. נמאס. פרשי.

כי אולי תפסיקי כל היום לחשוד באחותך

ב"ה יש פה אנשים שלא חושבים כמוך !!! אני תחקרתי את אחותך וזאת לא היא !!! אני חושבת שלך או לתמר יש קשר לזה !!!!!!!!! והסיבות הן: א) מה פתאום התחלתן פתאום אם השדכנט הזה ! ב) תמר תמיד תומכת בהגדלת המשפחה ! זה בטוח אתן ואתן פשוט מפילות את התיק על אחרים כי אתם רוצות שלא יגלו אותכן!

tamarhp

New member
היי, היי

אני לא עושה דברים בקשר למשפחת שלולו בלי אישור של קרן ונועה!!! והשדכנט - יש פרסומת מדי פעם בצד... אם לא שמתם לב... ואני שבעתי ממתיחות!!! וזה בכלל לא הסגנון שלי לעשות דבר כזה!!!

ואם כבר מדברים...

זה ממש מעצבן ששינו לנו ת'משפחה ככה.. זה אמור להיות רק שלי ושל נועה כזה...ועוד כמה שממש קשורים לנו.. אבל כעיקרון זה לוין+שלו.. ולי ולאיתי לדוגמא יש את "קרלו" ואפחד לא הוסיף את עצמו לשם!!! תלמדו מזה...

tamarhp

New member
זה קרה

כי כולם דרשו שנוסיף גם אותם ונעלבו מזה שהם לא הוכנסו. כולם חשבו שזו משפחת הפורום, במקום משפחה בבפורום.

המתוח

New member
אהם..

אני ושירית אמנם יצאנו לנו היום אבל,מצטערים לאכזב השידוך לא הצליח(אני יותר מידי מכוער והיא יותר מידי טובה בשבילי..) וחץ מזה קבלו בתופים ובמחולות את אחת מהשדכניות:רחלי פרבר!!! רחלי אין מה לומר רק לך אמרתי את כל הדברים האלה(ציפור קטנה לחשה לך מילא היא היית עושה משהו אחר[סתם]) ולמרות שאני ושירית אמרנו לך לא את מנסה?לא יפה מצידך... ואם זאת לא את אז סליחה...

קיפיק

New member
זו בטוח היא....

עד כדי כך מכוער
אני מציעה, שהשדכנית הזאת תזדהה.....(יאללה, רחלי, הבנו...) ושירית, תאמיני לי שאני לא ירדתי עדיין לרמה כזאת....זה רמה של קוממיות.

E טי

New member
אחי תודה אבל כמו שכבר אמרתי

ניסנו.. לא הלך... אומנם זה חבל אבל אולי כדאי להכיר לך אותה היא בחורה מתאימה לך
..

המתוח

New member
חלה טעות.. זה לא איתי אלא דודי

פשוט אני נמצא אצלו בשבת, אז פשוט שכחתי להחליף שם (מצטער..
)

למעלה