דרושים חתנים

את טועה....

אין ביסוס למזלות ... ואם יש אז תראי לי אותו זה יהיה נורא מעניין..... אבל בכל מקרה זה לא אמור להיות גורם בהחלטות שאדם מקבל... את רוצה לומר שתכונות האופי של האדם מושפעות מאיפה היו מכוכבים בשמיים כשהוא נולד?? זה מופרך לגמרי... את רוצה לומר שהתאמה בין אנשים נובעת מתזוזות כוכבים?? את חושבת שיש לתזוזות של הכוכבים משמעות??. אז צר לי לעדכן אותך התנועות של הכוכבים צפויות וחזויות מראש והכוכבים נעים במסלולים קבועים.... ויש להם המון סיבות אבל עם מי אני אתחתן היא לא אחת מהם...

נ"ב

יותר מופרך זה שאת מעניקה לכוכבים רצון... יכולת עוד בלעתי... פ'סדר מופרך אבל... רצון? זה עבודה זרה ויצורי מעיקרו....

tamarhp

New member
הקב"ה ברא את העולם

כך שלמזלות תהיה השפעה על האנשים. אני לא יודעת איזו השפעה בדיוק ומהי ההשפעה הזו אבל אני יודעת שיש דברים כאלו. בני ישראל יכולים לשנות את העתיד שלהם והם לא תלויים בכוכבים, כמו שיש את הסיפור על בתו של רבי עקיבא. אבל המזלות ישנם ויש להם השפעה. האסטרולוגים של היום הם שרלטנים ולא יודעים לעשות את זה באמת. שאלה לי אליך - אתה מאמין בכישוף? אם תגיד שלא, אז איך זה שהתורה מצווה לא להחיות מכשפה? ששאול הלך לבעלת אוב? שהחרטומים במצריים הצליחו לעשות חלק מהקסמים כמו עם המטה שהפך לנחש, מכת דם ומכת צפרדע? אז נכון - היום זה כבר לא נפוץ, ומבחינת התורה יש איסור להשתמש בכשפים האלו, אבל זה קיים! או לפחות היה קיים פעם... אולי היום זה כבר נשכח....

עוד דבר ברדיו קול חי

ב"ה באותה תוכנית שמשדר אחד מגדולי הדור הרב תויסיק משדר גם האסטרולוג אילן פקר והרב מחזיק וממנו והרבה רבנים גדולים מחזיים ממנו בדבריו שהוא מנבא דרך האסטרולוגיה.

ברוך הבא לרשימה

בס"ד ותודה אנחנו נעבור על פרטך ועל פרטי המועמדות ונצור איתכם קשר. בברכת

מה קרה הלכתי לחצי שנה וכבר יש

שינויים במשפחה??? לעתי בטח נוספו לי אחים או משו כזה אבל אנשים אני כבר בגיל של חתונה (לבנים זה 18 לבנות זה אפילו פחות... :) ) אז אם בכלל יש בנים בפורום הזה... בכלופן אנשים עכשיו רציני- לא חושבים שנמאס מהמשפחה הזאת? כאילו אני רואה שאנשים פה מתגרשים וכל מני כאלו... חבל שאנשים יצטרכו לחלק רכוש רק בגלל משפחה שלא כ"כ קיימת... ד"ש לכולם ממני... :)

ErelK

New member
יה גם אני רוצה

אבל אני לא מבטיח כלום כי אני בתהליכים עם מישי שם: אראל אני בן 16 ומשו כיתה י"א קיצר תחביבים? אממ אין הרבה אבל מוזיקה ולנגן ולהיות חקלאי על עצמי אין לי מה לספר ושוב בערבון מוגבל

ErelK

New member
אה אני מזל קשת

וכמובן שהמזל משפיע על האישיות לא יודע איך אבל זה משפיע :\

אנשים יקרים

בס"ד זה לא על באמת זה רק לשלולו ולא תיהיו צריכים לקשור פה את גורל חייכם עם הבן/בת זוג שנתאים לכם! חג שמח ! בברכת לשדך הבנות עם הבנים ובברכת

קיפיק

New member
copy right../images/Emo70.gif תמר, אכזבת אותי....

לא כותבת מאיפה המקור?????

tamarhp

New member
אופסי... תרצה נתנה לי!!

(בטח תכננה שאני אמצא שם שידוך...)

המתוח

New member
אם את ממש מבקשת...

אני ארשם גם לשם..
ובינתיים שם:דודי גיל:18 שמיניסט תחביבים:לקרוא בזמן הפנוי מזל:דלי

למעלה