דרושים חולמים למשרה חלקית (40)

kung fu

New member
שאלה לגבי חלימה

עד עכשיו הבנתי שאני אמורה לתת בעירות הנחייה לעצמי למצוא את כפות הידיים שלי כשאני מגלה שאני חולמת. אתמול קראתי בסיפורי עוצמה שההנחייה שקרלוס קיבל היתה לחלום שהוא מוצא את כפות הידיים שלו, ודרך זה הוא גילה שהוא חולם. או שמא טעיתי בפרשנות...? עד כה בחלימות מה שהיה הוא כזה: חלמתי חלום רגיל ואז גיליתי שאני חולמת. אמרתי לעצמי: "אני חולמת!" או משהו אחר, ואז הסתכלתי בכפות הידיים שלי, ואז סביבת החלום נעלמה לי. לאחר שסביבת החלום נעלמה, רוב הפעמים ראיתי את עצמי במיטה ובחדר שבו ישנתי (אבל תמיד היו אי דיוקים לאיך שבאמת נראיתי ולאיך באמת נראה החדר בו שהיתי, אבל זה היה קרוב) ומשם הכל התחיל. משם או שירדתי למעמקים בחדר שבו הייתי ופגשתי כל מיני דברים, או שמהמיטה הסתובבתי בבית ופגשתי אנשים, או שמהמיטה ריחפתי לניו יורק, וכו' וכו'.
בשלב מסויים הבנתי שאני אמורה לשמור על סביבת החלום ולא ישר לעבור לסביבה אחרת. (ששם הייתי נתונה כל הזמן למגעים עם יצורים לא אורגנים). אז כשניסיתי לעשות זאת, מה שקרה הוא שגיליתי שאני חולמת, החזקתי את סביבת החלום חזק, ואז הסתכלתי בכפות הידיים, וחזרתי לסביבת החלום. הצלחתי להישאר ככה רק כ-10 שניות.
ואז היתה חלימה שלא הצלחתי להתעורר ממנה בקלות, בגלל כל מיני דברים שאמרתי במהלכה. (זילזלתי בחלימה כאילו זה אמת, ואמרתי כל מיני דברים בלי לקחת עליהם אחריות). ומאז פחדתי לחזור לזה. בתקופה האחרונה עובדת הרבה על צלילות בחלימה, ולקיחת אחריות בחלימה.
לא הצלחתי לחזור לחלימה בינתיים. אז אולי יעזור לי לחלום שאני מסתכלת בכפות הידיים שלי? אני לא מאד מתלהבת מזה כי היו לי כבר חלומות שבחלום כאילו גיליתי שאני חולמת, והסתכלתי בכפות הידיים, אבל זה היה חלק מחלום רגיל.

L i z a r d

New member
אני חושב שאין סיבה לעשות כמו קרלוס

נראה לי שאין לזה משמעות כלשהי. זה גם נראה לי מאולץ ומוזר. אם אפשר להיות ערים בחלום אז נהיה ערים, בכל דרך שהיא או בלי דרך כלשהי. זה נראה לי מקבע להתעורר רק בדרך כזו, ואני חושב שזה בגלל שקרלוס לא היה מוכשר במיוחד בחלימה. אגב, אני מעולם לא "חלמתי" באופן שכתוב שקרלוס התחיל את החלימה, אלא כמו שאת תיארת (לא כולל הקטע עם המעבר מקום).

keoser

New member
שיתוף - Hemi-Sync

זה זמן מה אני עוסק בחלומות צלולים בתור קרש קפיצה להקרנה אסטרלית, ולבסוף חלימה אקטיבית. הדרך! :) התחלתי עם חלומות צלולים, ואז שמתי לב שהזיכרון שלי לא משהו. חזרתי אחורה לשפר אותו. שיפרתי את הזיכרון. מפה הלאה לחזור לחלומות צלולים. היו לי חלומות בהם הייתי בשליטה מלאה על הנעשה. לבסוף התחלתי להשתמש בקבצי מוסיקה של Hemi-Sync. זוהי מוסיקה העובדת על תדרים מסויימים, שגורמים לפעילות במוח. בסדרת Gateway שלהם, הם נותנים העמקה לעולם הלא נודע, אותו אני חוקר כרגע. אחרי שימוש של שבוע, אני חווה את התופעות לוואי הבאות: 1) ריכוז הרבה יותר גבוהה בכל רגע נתון. 2) עירות וצלילות יותר גבוהה. 3) לפני יומיים התקשתי להירדם, וחטפתי 8-9 חלומות צלולים בלילה. 4) הזיכרון שלי לגבי חלומות השתפר פלאים -- אני פשוט זוכר אותם כשאני מתעורר. 5) הכניסה שלי למצב מדיטטיבי הרבה יותר מהירה, וההרפיה שלי יותר עמוקה בכל רגע בו אני מנסה הרפיה. 6) אני מרגיש הרבה יותר מחובר "לשדה הגדול", "The Field". אני מרגיש חיבור יותר עמוק לכל דבר אשר סובב אותי. 7) הקליטה "העל-חושית" שלי התגברה. 8) אני מרגיש יותר יצירתי. הבעיה, אותה חשתי בנתיים: התקשתי להירדם ביומיים האחרונים, אולי בגלל שישנתי עד הצהריים יום קודם לכן, אבל עדיין אני מרגיש שיש לציין זאת. :) זהו, חשיפה של כלי שאולי יוכל לעזור לחלק מכם. :) באהבה, יוסי :)

kung fu

New member
חזרתי לחלום + שאלה !

היום בלילה חלמתי מלא חלומות רגילים וגם קמתי די הרבה פעמים. בשלב מסויים חלמתי איזה חלום, ואני זוכרת שגיליתי שזה חלום בגלל שההתנהגות של האנשים הזכירה לי התנהגות של יצורים לא אורגנים. אז קלטתי שאני חולמת. הסתכלתי בכפות הידיים שלי והצלחתי להחזיק את סביבת החלום למשך שתי שניות. אחרי שתי שניות מיד קפצו לשם מלא יצורים לא אורגנים. לא הרגשתי שאני יכולה לקחת אחריות במצב הזה והעדפתי לא להיכנס לכל הבלגן הזה אז הערתי את עצמי בכוח. המטרה שלי בחלימה היא להיות צלולה, לקחת אחריות בחלימה, ושמשך החלימה יהיה ארוך. אבל לפני זה הצבתי מטרה של להצליח לקלוט כמה שיותר שאני חולמת ולהסתכל בכפות ידיי, ואז להחזיק בסביבת החלום. מה לעשות עם הנוכחות של הלא אורגנים?

kung fu

New member
אולי השאלה שלי אמורה להיות אחרת

אם אני מצליחה להחזיק את סביבת החלום ולהסתכל בכפות ידיי לכמה שניות, ואז פתאום צצים יצורים לא אורגנים והסביבה משתנה.... אז כדאי להתעורר? או שיש משהו אחר שיכול לעזור?

L i z a r d

New member
גם אני נתקלתי בזה היום

אני חושב שלא כדאי לנסות להתעורר. מה שאני החלטתי לעשות, זה להסתכל על הסביבה החיצונית שבה אני נמצא (לא כולל את הלא אורגניים, מלבד מבטים חטופים), להיות ממוקד בעיקר בה ולתת אמון במצב שבו אני נמצא, להתכוון לתחושת האמון והבטחון הזו. עוד תוספת להבהרה: אני גם שומר על תחושה של שלווה, עוצמה ויציבות. זאת אומרת, לא להיות במצב שבו זורמים לאן שהזרמים יקחו אותנו ונותנים בזה אמון. אמון מתוך פקחות. זה אולי יוכל להתאים גם לך. נראה לי שכדאי למצוא פתרון לעניין הזה, ולא ללמוד להסיט את נקודת המאסף במכוון מתוך פחד (שזו האופציה החלופית להתעוררות מכוונת, בעצם).

kung fu

New member
המממ, אבל הם משמ באים אלי קרוב.

זאת אומרת, ממש באים אלי במרחק של נגיעה. טוב אניא נסה להבא לתת אמון מתוך עירות וצלילות. לא ניסיתי זאת. ולשמור על תחושת שלווה, עוצמה ויציבות. תודה!

L i z a r d

New member
תזכרי שהם לא יכולים לעשות לך כלום

אם לא תסכימי. אני חושב שגם בשביל שיקחו אותך לסיבוב זה דורש הסכמה ממך ברובד כלשהו. כך שאם את צלולה, ויכולה לא להסכים, פשוט אל תסכימי. אתה יכולה ללכת משם לאן שתרצי.

למעלה