שאלה לגבי חלימה
עד עכשיו הבנתי שאני אמורה לתת בעירות הנחייה לעצמי למצוא את כפות הידיים שלי כשאני מגלה שאני חולמת. אתמול קראתי בסיפורי עוצמה שההנחייה שקרלוס קיבל היתה לחלום שהוא מוצא את כפות הידיים שלו, ודרך זה הוא גילה שהוא חולם. או שמא טעיתי בפרשנות...? עד כה בחלימות מה שהיה הוא כזה: חלמתי חלום רגיל ואז גיליתי שאני חולמת. אמרתי לעצמי: "אני חולמת!" או משהו אחר, ואז הסתכלתי בכפות הידיים שלי, ואז סביבת החלום נעלמה לי. לאחר שסביבת החלום נעלמה, רוב הפעמים ראיתי את עצמי במיטה ובחדר שבו ישנתי (אבל תמיד היו אי דיוקים לאיך שבאמת נראיתי ולאיך באמת נראה החדר בו שהיתי, אבל זה היה קרוב) ומשם הכל התחיל. משם או שירדתי למעמקים בחדר שבו הייתי ופגשתי כל מיני דברים, או שמהמיטה הסתובבתי בבית ופגשתי אנשים, או שמהמיטה ריחפתי לניו יורק, וכו' וכו'.
בשלב מסויים הבנתי שאני אמורה לשמור על סביבת החלום ולא ישר לעבור לסביבה אחרת. (ששם הייתי נתונה כל הזמן למגעים עם יצורים לא אורגנים). אז כשניסיתי לעשות זאת, מה שקרה הוא שגיליתי שאני חולמת, החזקתי את סביבת החלום חזק, ואז הסתכלתי בכפות הידיים, וחזרתי לסביבת החלום. הצלחתי להישאר ככה רק כ-10 שניות.
ואז היתה חלימה שלא הצלחתי להתעורר ממנה בקלות, בגלל כל מיני דברים שאמרתי במהלכה. (זילזלתי בחלימה כאילו זה אמת, ואמרתי כל מיני דברים בלי לקחת עליהם אחריות). ומאז פחדתי לחזור לזה. בתקופה האחרונה עובדת הרבה על צלילות בחלימה, ולקיחת אחריות בחלימה.
לא הצלחתי לחזור לחלימה בינתיים. אז אולי יעזור לי לחלום שאני מסתכלת בכפות הידיים שלי? אני לא מאד מתלהבת מזה כי היו לי כבר חלומות שבחלום כאילו גיליתי שאני חולמת, והסתכלתי בכפות הידיים, אבל זה היה חלק מחלום רגיל.
עד עכשיו הבנתי שאני אמורה לתת בעירות הנחייה לעצמי למצוא את כפות הידיים שלי כשאני מגלה שאני חולמת. אתמול קראתי בסיפורי עוצמה שההנחייה שקרלוס קיבל היתה לחלום שהוא מוצא את כפות הידיים שלו, ודרך זה הוא גילה שהוא חולם. או שמא טעיתי בפרשנות...? עד כה בחלימות מה שהיה הוא כזה: חלמתי חלום רגיל ואז גיליתי שאני חולמת. אמרתי לעצמי: "אני חולמת!" או משהו אחר, ואז הסתכלתי בכפות הידיים שלי, ואז סביבת החלום נעלמה לי. לאחר שסביבת החלום נעלמה, רוב הפעמים ראיתי את עצמי במיטה ובחדר שבו ישנתי (אבל תמיד היו אי דיוקים לאיך שבאמת נראיתי ולאיך באמת נראה החדר בו שהיתי, אבל זה היה קרוב) ומשם הכל התחיל. משם או שירדתי למעמקים בחדר שבו הייתי ופגשתי כל מיני דברים, או שמהמיטה הסתובבתי בבית ופגשתי אנשים, או שמהמיטה ריחפתי לניו יורק, וכו' וכו'.