דרושים! דרושים!

knight18

New member
משרה פנויה - אנא השיבו בהקדם האפשרי

לחברת SmartRevenue Europe דרוש איש פיתוח בעל ידע רב ונסיון בתחומים הבאים: HTML , JavaScript , CSS ASP , XML , XSL/T , DOM Access, SQL, JAVA כל התחומים הנ"ל הינם חובה! עדיפות לבעלי נסיון ב: VbScript, Visual Basic, COM קורות חיים יש לשלוח ל: [email protected] כמו כן ניתן להשיב ישירות על הודעה זו בהקדם האפשרי.

לכל המתכנתים דרושים מתכנתי אינטרנט

דרושים דחוף ביותר לפרויקט מאתגר חדשני ומיוחד מתכנתי אינטרנט עם ידעב :html ,dhtml,xml,ms-sql, קבצי מטה,uml דחוף ביותר ניתן להתקשר ל03-6489719 054-866184 מיכאל

sirpad

New member
טוב סליחה לוקח חזרה

ממחקר יותר מעמיק ייתכן שיש דברים בגו וייתכן שלא. לא יודע יש אתר ל"שלוחה האירופית" של החברה הנ"ל אבל לא יודע נו. נשמע מסריח אוליי אני סתם סקפטי בכל מקרה מתנצל על האצבע הקלה על ההדק אם פגעתי במישו.

אם תבדוק טוב

תשים לב שרק בדף הזה יש כמה התבטאויות שלך שהן לא לעניין. אתה קורא למשתמש שלא עומד לרשותך 24 שעות "נו, התפקד כבר", כאן אתה משמיץ בלי בדיקה מעמיקה. בכל אופן, טוב לשמוע שאתה מודה בטעותך. אחת המטרות של אופציית ה"תצוגה מקדימה" היא לחשוב לפני שההודעה נשלחת. ממליצה לך לאמץ את זה. ערב נפלא

sirpad

New member
מה את רוצה?

מכיוון שלא לך קראתי להתפקד ולא בך הטלתי דופי אני מציע שתדירי רגלייך מין הביצה שיצרתי פה לעצמי. מה את מתערבת ומחליטה החלטות על האופי שלי?

sirpad

New member
לא רק שלא הסכמת איתי

הטלת בי דופי לעיניי כולם ולא מתוך היכרות מעמיקה איתי. אז עכשיו כל מה שייאמר על ידי יהיה בצל האנליזה המדהימה שלך לאופי המחורבן הדרשני הלא מנומס הוולגארי והלא מתחשב שלי. ואז דאגת גם לסיים בעקיצה ש-הינה הטפיל הזה החליט להתעלק גם עליי.

זה בסדר גמור

חברות רבות מחזיקות במספר דומיינים לצרכים שונים. יתר על כן, אם תנסה לגשת ל- http://www.sreu.com, תגלה שהוא אכן מוביל לאתר שלהם. אני בהחלט שותף לדעתך ש"אולי לחצת מהר מדי על ההדק".

goldflower

New member
במקרה אני מכיר את סירפד מפורום אחר

ואני חייב לציין שנדון הוא אחלה
הוא ממש לא תוקפני או לא נימוסי צוחק על כולנו, יושב לו בממלכת סקנדינביה

למעלה